
Тому редакція FoodOboz розповість, що потрібно зробити, щоб помідори не тріскались. Технологія дуже проста.
Що зробити, щоб помідори не тріскались
1. Перед викладанням помідорів у банку – налийте туди гарячий маринад.
2. Робіть це у декілька етапів, виливаючи і заливаючи рідину.
3. Тільки після виконання таких дій з маринадом – можна викладати помідори.
На помідорах можна зробити проколи у місці, де знаходиться плодоніжка. Таким чином, шкірка томатів не буде дуже напружена і не потріскається. Прокол має бути досить глибоким – для цього найкраще використати зубочистку.
Слідкуйте за тим, щоб банки не вибухнули
Дуже важливо добре закатати банки, щоб всередину не потрапляло повітря. Для того, щоб переконатись, що ви все зробили правильно, їх потрібно поставити кришками вниз і накрити ковдрою.
Світла затирка дуже швидко темніє та вбирає бруд, особливо у ванній і на кухні, де вологість вища, а на поверхнях накопичуються мікрочастинки жиру. Це робить приміщення менш охайним, навіть якщо все інше блищить після прибирання. Розповідаємо, як повер...
Підготовка новорічного меню завжди викликає багато питань, особливо коли хочеться зробити святковий стіл доречним і гармонійним. У 2026 році, який пройде під знаком вогняного коня, частина традиційних страв може виявитися недоречною, передають Патріоти...