Під час смаження куряча печінка активно бризкає, що псує все враження від готування. Досвідчені шеф-кухарі розповіли корисний лайфхак, який допоможе позбавитися проблеми.
Курячу печінку рекомендують включати в раціон абсолютно всім, так як в даному продукті міститься майже стільки ж білка, скільки і в дієтичному м'ясі курячої грудки. Печінка багата на вітамін В9 (фолієва кислота), важливий для імунної та кровоносної системи, вітамін А, незамінний для очей і шкіри, а також магній, фосфор і залізо. У 100 г продукту міститься добова потреба в залозі - регулярно вживаючи печінку можна лікувати анемію нарівні з ліками.
Але якою б корисною не була куряча грудка готувати її ще те випробування. Але тільки якщо не знати одного простого лайфхака. Вся справа в зайвій воді, яка міститься в продукті, особливо якщо він заморожувався попередньо. Видалити зайву вологу з печінки можна – для цього потрібно просто кожну печіночку проткнути вилкою. Дати відстоятися протягом години і просушити паперовими рушниками
У вересні поточного року корпорація Xiaomi оголосила про завершення програмної підтримки для шести своїх широко поширених моделей смартфонів, передають Патріоти України з посиланням на GizmoChina. Це рішення, яке є звичайною практикою в індустрії, сигн...
Ми звикли вважати нічник чи невеличке світло від зарядного пристрою безпечним і навіть корисним для орієнтації вночі. Але науковці попереджають: навіть тьмяне світло у спальні здатне шкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Дослідження показало, щ...