Під час смаження куряча печінка активно бризкає, що псує все враження від готування. Досвідчені шеф-кухарі розповіли корисний лайфхак, який допоможе позбавитися проблеми.
Курячу печінку рекомендують включати в раціон абсолютно всім, так як в даному продукті міститься майже стільки ж білка, скільки і в дієтичному м'ясі курячої грудки. Печінка багата на вітамін В9 (фолієва кислота), важливий для імунної та кровоносної системи, вітамін А, незамінний для очей і шкіри, а також магній, фосфор і залізо. У 100 г продукту міститься добова потреба в залозі - регулярно вживаючи печінку можна лікувати анемію нарівні з ліками.
Але якою б корисною не була куряча грудка готувати її ще те випробування. Але тільки якщо не знати одного простого лайфхака. Вся справа в зайвій воді, яка міститься в продукті, особливо якщо він заморожувався попередньо. Видалити зайву вологу з печінки можна – для цього потрібно просто кожну печіночку проткнути вилкою. Дати відстоятися протягом години і просушити паперовими рушниками
Фахівці з компанії Compare and Recycle застерігають відносити свій мобільний телефон на пляж, адже це може обернутися дорогим ремонтом або навіть втратою гаджета, передають Патріоти України. Причини ризику очевидні:. Директор з продуктів Лі Елліотт наг...
12 серпня за новим церковним календарем (25 серпня за старим) - день пам'яті мучеників Фотія, Аникити та інших, які постраждали за віру в III-IV століттях. У народі день прозвали Фотя Повітковий. За старим календарним стилем і що можна й не можна робит...