Що зробити з курячою печінкою, щоб вона не бризкала під час смаження - простий лайфхак

Під час смаження куряча печінка активно бризкає, що псує все враження від готування. Досвідчені шеф-кухарі розповіли корисний лайфхак, який допоможе позбавитися проблеми.

Курячу печінку рекомендують включати в раціон абсолютно всім, так як в даному продукті міститься майже стільки ж білка, скільки і в дієтичному м'ясі курячої грудки. Печінка багата на вітамін В9 (фолієва кислота), важливий для імунної та кровоносної системи, вітамін А, незамінний для очей і шкіри, а також магній, фосфор і залізо. У 100 г продукту міститься добова потреба в залозі - регулярно вживаючи печінку можна лікувати анемію нарівні з ліками.

Але якою б корисною не була куряча грудка готувати її ще те випробування. Але тільки якщо не знати одного простого лайфхака. Вся справа в зайвій воді, яка міститься в продукті, особливо якщо він заморожувався попередньо. Видалити зайву вологу з печінки можна – для цього потрібно просто кожну печіночку проткнути вилкою. Дати відстоятися протягом години і просушити паперовими рушниками

Ви могли це не знати! Як довго можна використовувати туш, помаду і крем для обличчя

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 12:35

Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...

Чи можна пити молоко після 30 років? Правда, яка вас здивує

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 11:13

Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....