Що зробити з помідорами, щоб вони швидше дозріли - два перевірені способи

У серпні помідори на городі починають дозрівати. Цього місяця важливо не тільки правильно забезпечити підживлення томатів, зокрема за допомогою поливу саморобним добривом, а й приділити увагу іншим моментам, передають Патріоти України.

Про те, як прискорити процес дозрівання помідорів, пише ресурс ukr.media. За словами досвідчених городників, томатам необхідні добрива, полив, правильне та своєчасне запилення – і тоді плоди виростуть великими та соковитими.

Перше, що важливо зробити при вирощуванні помідорів на городі, своєчасно позбутися пасинків і видалити нижнє листя. Листки необхідно обірвати до перших зав’язей, але не одним махом: верхівки видаляються над останньою кистю так, щоби залишався один верхній лист. Проста маніпуляція прискорить дозрівання плодів.

Друга рекомендація — обприскування томатів слабким сольовим розчином. До речі, це ще й хороша профілактика хвороб. Для розчину знадобляться 5 л води та 50 г солі, попередньо розчиненої у склянці теплої води. Змішайте інгредієнти та обприскуйте плоди. Важливо: листя і кущі обробляти не можна.

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...