Є спосіб, завдяки якому приготування риби стане справжнім святом. Досвідчені шеф-кухарі розповіли, що зробити з продуктом перед приготуванням, щоб не було запаху, передають Патріоти України.
Не всі переносять запах риби. Під час готування в домі стоїть стійкий запах, а через відсутність витяжки, він вбереться в одяг і навіть шпалери. Позбуватися його доведеться дуже довго. Але є спосіб, як не призвести до цього. І скористатися цим лайфхаком можна з будь-якою рибою, окрім червоної.
Для цього потрібно її "скупати":
Завдяки цьому лайфхаку від риби не буде запаху.
У теплу пору року будинки заповнюються пилом набагато швидше, особливо через відкриті вікна та потоки повітря від вентиляторів. Особливо багато пилу осідає на плінтусах, оскільки через сухе повітря влітку утворюється статична електрика, яка буквально п...
Місто можливостей – саме так сьогодні можна назвати український Львів. Це не тільки історична архітектура та найсмачніша кава, а й важливий центр працевлаштування. Саме тут відкривається все більше перспективних пропозицій. Сьогодні спостерігається мак...