Що зробити з рибою, щоб вона не пахла під час приготування - один простий лайфхак

Є спосіб, завдяки якому приготування риби стане справжнім святом. Досвідчені шеф-кухарі розповіли, що зробити з продуктом перед приготуванням, щоб не було запаху, передають Патріоти України.

Не всі переносять запах риби. Під час готування в домі стоїть стійкий запах, а через відсутність витяжки, він вбереться в одяг і навіть шпалери. Позбуватися його доведеться дуже довго. Але є спосіб, як не призвести до цього. І скористатися цим лайфхаком можна з будь-якою рибою, окрім червоної.

Що зробити з рибою, щоб вона не пахла під час приготування?

Для цього потрібно її "скупати":

  • Рибу потрібно добре випатрати, видалити зябра і промити під проточною водою.
  • Покласти в ємність і залити розчином, що складається із трьох столових ложок 9-відсоткового оцту та літра води. Залишаємо на 10 хвилин.
  • Згодом зливаємо воду, рибу промокуємо паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу.
  • Після цього переходимо до маринування риби або просто солимо, перчимо, побризкуємо лимоном і готуємо улюбленим способом - запікаємо або обсмажуємо.

Завдяки цьому лайфхаку від риби не буде запаху.

Пил більше не чіплятиметься до плінтусів - потрібен лише один засіб

середа, 16 липень 2025, 11:12

У теплу пору року будинки заповнюються пилом набагато швидше, особливо через відкриті вікна та потоки повітря від вентиляторів. Особливо багато пилу осідає на плінтусах, оскільки через сухе повітря влітку утворюється статична електрика, яка буквально п...

Вакансії у Львові: кого шукають роботодавці та як знайти роботу через Jooble

середа, 16 липень 2025, 10:54

Місто можливостей – саме так сьогодні можна назвати український Львів. Це не тільки історична архітектура та найсмачніша кава, а й важливий центр працевлаштування. Саме тут відкривається все більше перспективних пропозицій. Сьогодні спостерігається мак...