Що зробити з рибою, щоб вона не пахла під час приготування - один простий лайфхак

Є спосіб, завдяки якому приготування риби стане справжнім святом. Досвідчені шеф-кухарі розповіли, що зробити з продуктом перед приготуванням, щоб не було запаху, передають Патріоти України.

Не всі переносять запах риби. Під час готування в домі стоїть стійкий запах, а через відсутність витяжки, він вбереться в одяг і навіть шпалери. Позбуватися його доведеться дуже довго. Але є спосіб, як не призвести до цього. І скористатися цим лайфхаком можна з будь-якою рибою, окрім червоної.

Що зробити з рибою, щоб вона не пахла під час приготування?

Для цього потрібно її "скупати":

  • Рибу потрібно добре випатрати, видалити зябра і промити під проточною водою.
  • Покласти в ємність і залити розчином, що складається із трьох столових ложок 9-відсоткового оцту та літра води. Залишаємо на 10 хвилин.
  • Згодом зливаємо воду, рибу промокуємо паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу.
  • Після цього переходимо до маринування риби або просто солимо, перчимо, побризкуємо лимоном і готуємо улюбленим способом - запікаємо або обсмажуємо.

Завдяки цьому лайфхаку від риби не буде запаху.

А ви це знали? Які овочі втрачають свою користь після приготування

середа, 23 квітень 2025, 12:27

Розповідаємо, які овочі після тривалого приготування втрачають практично всю свою користь, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Господиням на замітку! Як налити олію на сковороду, щоб вона не стріляла

середа, 23 квітень 2025, 11:07

«Стріляюча» рослинна олія помітно ускладнює приготування їжі. При смаженні на сковороді часом мимоволі з’являється страх, що розпечена олія почне стріляти та розбризкуватись гарячими краплями, які можуть потрапити на руки та обпекти, передають Патріоти...