Що зробити з рибою, щоб вона не пахла під час приготування - один простий лайфхак

Є спосіб, завдяки якому приготування риби стане справжнім святом. Досвідчені шеф-кухарі розповіли, що зробити з продуктом перед приготуванням, щоб не було запаху, передають Патріоти України.

Не всі переносять запах риби. Під час готування в домі стоїть стійкий запах, а через відсутність витяжки, він вбереться в одяг і навіть шпалери. Позбуватися його доведеться дуже довго. Але є спосіб, як не призвести до цього. І скористатися цим лайфхаком можна з будь-якою рибою, окрім червоної.

Що зробити з рибою, щоб вона не пахла під час приготування?

Для цього потрібно її "скупати":

  • Рибу потрібно добре випатрати, видалити зябра і промити під проточною водою.
  • Покласти в ємність і залити розчином, що складається із трьох столових ложок 9-відсоткового оцту та літра води. Залишаємо на 10 хвилин.
  • Згодом зливаємо воду, рибу промокуємо паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу.
  • Після цього переходимо до маринування риби або просто солимо, перчимо, побризкуємо лимоном і готуємо улюбленим способом - запікаємо або обсмажуємо.

Завдяки цьому лайфхаку від риби не буде запаху.

Який купальник найбільше подобається? Вибір розкриє вашу приховану рису

середа, 25 червень 2025, 10:59

Перед тим, як ви зробите покупку вашого ідеального купальника, пройдіть тест. Лише кілька хвилин, один вибір - і ви отримаєте відповідь, передають Патріоти України. Який купальник ви оберете? Не думайте над відповіддю занадто довго, довіртесь своїй інт...

Це зіпсує все! Названо помилки, яких варто уникати під час приготування закруток

середа, 25 червень 2025, 10:30

Сезон домашньої консервації – один із найвідповідальніших періодів для господинь. Здається, нічого складного: овочі, сіль, оцет, спеції – і смачний результат у банці. Та на практиці навіть одна дрібна помилка може звести нанівець усю роботу. Банки почи...