Що зробити зі склом в авто, щоб воно не запотівало: ТОП-3 елементарні трюки

У холодну пору року водію доводиться зіштовхуватись з різними неприємностями, які суттєво відбирають дорогоцінний час вранці перед виїздом. Потрібно прогріти авто, змести сніг, розтопити обмерзле лобове скло, передають Патріоти України.

І, сідаючи в машину, обтерти лобове скло та вікна зсередини від конденсату. Щоб не було необхідності щоразу це робити, користуйтесь цими перевіреними способами, про які повідомляє Motor Match.

Сіль грубого помелу

Здавалося б, як може сіль допомогти у боротьбі з конденсатом? Проте цей метод виявляється досить ефективним.

Просто насипте сіль у баночку, зробіть у ній великі отвори і покладіть десь в салоні. Вона буде вбирати зайву вологість, через яку і з’являється конденсат. Це чудова і дуже дешева альтернатива дорогим поглиначам вологи, які продаються на ринку та в магазині.

Силікагель

Маленькі пакетики з силікагелем, які часто знаходиш у взуттєвій коробці, можуть стати вашими союзниками у боротьбі з запотіванням скла. Просто розташуйте їх біля лобового скла або в інших точках автомобіля, де зазвичай утворюється конденсат, і забудьте про проблему запотівання. Також їх можна підвісити у мішечку замість ароматизатора.

Піна для боротьби з конденсатом

Мабуть, найбільш неочікуваний, але ефективний спосіб – це використання піни для гоління. Нанесіть невелику кількість піни на лобове скло та ретельно розподіліть її по поверхні.

Після цього видаліть залишки і насолоджуйтеся ефектом. Піна утворить тонку плівку, яка запобігатиме утворенню конденсату, особливо у вологу погоду. Зазначимо, що перед застосуванням будь-яких засобів важливо видалити наявний конденсат, щоб вони працювали максимально ефективно.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...