Щоб фарширований перець вийшов смачним, існує декілька важливих нюансів

Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації, передають Патріоти України.

Нюанси приготування

Перець:

  • найкраще використовувати перець округлої форми, оскільки його зручніше начиняти;
    варто звернути увагу на його свіжість – хвостик має бути зеленим, а сам плід твердим і без плям;
  • після того, як відрізали хвостик і видалили насіння, перець слід замочити в гарячій воді на 10 хвилин, що прибере зайву гіркоту і додасть м’якості для зручності фарширування. Далі слід обмити у холодній воді.

Фарш:

  • для приготування фаршу не варто брати пісне дієтичне м’ясо. Щоб страва не виявилася сухою, необхідна наявність жиру, він надасть соковитості;
  • у фарш можна також додавати овочі, наприклад цибуля, морква, кабачки.
  • замість рису у фарш також можна додавати гречку чи інші крупи.

Приготування соусу

Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому маслі, додати борошно, кілька нарізаних зубчиків часнику. Смажити протягом 1-2 хвилин, потім додати томатну пасту чи консервовані томати(пребити блендером). У разі додавання томатної пасти слід додати води, вогонь середній. Через кілька хвилин цим соусом залити перці, попередньо уклавши їх у каструлю з товстим дном. Вогонь зменшити до мінімуму та готувати протягом 30 хвилин.

Також дуже смачно виходить, якщо перець нафарширувати грибами та запекти у духовці з помідорами.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

Сварка гарантована! ТОП-5 фраз, які ніколи не можна говорити свекрусі

вівторок, 16 вересень 2025, 7:15

Стосунки зі свекрухою рідко бувають простими. Вони можуть стати серйозним випробуванням для молодої сім’ї та навіть призвести до конфліктів у шлюбі. Психологи наголошують: до 40–50% сімейних сварок пов’язані саме з напруженими стосунками зі свекрухою, ...

Народні прикмети на 16 вересня. Що цього дня в давнину робили українці, щоб убезпечити себе здоров'ям та грошима

вівторок, 16 вересень 2025, 7:10

16 вересня за новим церковним календарем (29 вересня за старим) - день пам'яті великомучениці Євфимії Всехвальної.У народі 16 вересня - свято Юхима, Людмилин день, Юхима Пташина кістка. За старим календарним стилем - день пам'яті мучениці Василиси Ніко...