Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації, передають Патріоти України.
Перець:
Фарш:
Приготування соусу
Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому маслі, додати борошно, кілька нарізаних зубчиків часнику. Смажити протягом 1-2 хвилин, потім додати томатну пасту чи консервовані томати(пребити блендером). У разі додавання томатної пасти слід додати води, вогонь середній. Через кілька хвилин цим соусом залити перці, попередньо уклавши їх у каструлю з товстим дном. Вогонь зменшити до мінімуму та готувати протягом 30 хвилин.
Також дуже смачно виходить, якщо перець нафарширувати грибами та запекти у духовці з помідорами.
Смачного!
Для підтримки оптимально та здорової фізичної форми, не обійтись без збалансованого та регулярного харчування. Проте, якщо ви збираєтесь на тренування та плануєте перед заняттями щось смачно поїсти, звернуть увагу, що деякі продукти можуть звести нанів...
Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації, передають Патріоти України. Перець:. Фарш:. Приготування соусу. Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому ма...