
Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації, передають Патріоти України.
Перець:
Фарш:
Приготування соусу
Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому маслі, додати борошно, кілька нарізаних зубчиків часнику. Смажити протягом 1-2 хвилин, потім додати томатну пасту чи консервовані томати(пребити блендером). У разі додавання томатної пасти слід додати води, вогонь середній. Через кілька хвилин цим соусом залити перці, попередньо уклавши їх у каструлю з товстим дном. Вогонь зменшити до мінімуму та готувати протягом 30 хвилин.
Також дуже смачно виходить, якщо перець нафарширувати грибами та запекти у духовці з помідорами.
Смачного!
Ялинка є головним елементом різдвяного декору й одразу змінює сприйняття простору в домі. Через свої розміри, освітлення та кількість прикрас вона впливає на комфорт і безпеку. Невдале розміщення ялинки може створювати відчуття тісноти, безладу або пос...
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...