
Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації, передають Патріоти України.
Перець:
Фарш:
Приготування соусу
Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому маслі, додати борошно, кілька нарізаних зубчиків часнику. Смажити протягом 1-2 хвилин, потім додати томатну пасту чи консервовані томати(пребити блендером). У разі додавання томатної пасти слід додати води, вогонь середній. Через кілька хвилин цим соусом залити перці, попередньо уклавши їх у каструлю з товстим дном. Вогонь зменшити до мінімуму та готувати протягом 30 хвилин.
Також дуже смачно виходить, якщо перець нафарширувати грибами та запекти у духовці з помідорами.
Смачного!
Фрукти - це не лише смачне частування, а й потужний інструмент для підтримки здоров’я та схуднення. Вони містять природні сполуки, які допомагають спалювати жир і зменшувати запальні процеси в організмі, передають Патріоти України. Але щоб отримати мак...
Православне свято 7 листопада за новим календарем (20 листопада за старим) - день пам'яті святого мученика Феодота Анкірського, (Феодота, корчемника). У народному календарі - Федотів день. За юліанським календарем - день пам'яті мучеників Маркіяна і Ма...