Щоб фарширований перець вийшов смачним, існує декілька важливих нюансів

Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації, передають Патріоти України.

Нюанси приготування

Перець:

  • найкраще використовувати перець округлої форми, оскільки його зручніше начиняти;
    варто звернути увагу на його свіжість – хвостик має бути зеленим, а сам плід твердим і без плям;
  • після того, як відрізали хвостик і видалили насіння, перець слід замочити в гарячій воді на 10 хвилин, що прибере зайву гіркоту і додасть м’якості для зручності фарширування. Далі слід обмити у холодній воді.

Фарш:

  • для приготування фаршу не варто брати пісне дієтичне м’ясо. Щоб страва не виявилася сухою, необхідна наявність жиру, він надасть соковитості;
  • у фарш можна також додавати овочі, наприклад цибуля, морква, кабачки.
  • замість рису у фарш також можна додавати гречку чи інші крупи.

Приготування соусу

Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому маслі, додати борошно, кілька нарізаних зубчиків часнику. Смажити протягом 1-2 хвилин, потім додати томатну пасту чи консервовані томати(пребити блендером). У разі додавання томатної пасти слід додати води, вогонь середній. Через кілька хвилин цим соусом залити перці, попередньо уклавши їх у каструлю з товстим дном. Вогонь зменшити до мінімуму та готувати протягом 30 хвилин.

Також дуже смачно виходить, якщо перець нафарширувати грибами та запекти у духовці з помідорами.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...