Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації, передають Патріоти України.
Перець:
Фарш:
Приготування соусу
Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому маслі, додати борошно, кілька нарізаних зубчиків часнику. Смажити протягом 1-2 хвилин, потім додати томатну пасту чи консервовані томати(пребити блендером). У разі додавання томатної пасти слід додати води, вогонь середній. Через кілька хвилин цим соусом залити перці, попередньо уклавши їх у каструлю з товстим дном. Вогонь зменшити до мінімуму та готувати протягом 30 хвилин.
Також дуже смачно виходить, якщо перець нафарширувати грибами та запекти у духовці з помідорами.
Смачного!
Протягом багатьох років яйця викликали багато суперечок. Чи корисно щодня їсти яйця? А як щодо холестерину? Скільки яєць можна їсти в день? А може, варто обмежитися чотирма разами на тиждень? Наразі розвіяно головний міф про цей продукт, передають Патр...
Діабет 2 типу спричиняє надто високий рівень цукру в крові та може призвести до серйозних наслідків. Лікарі назвали три симптоми, які можуть з'являтись перед сном та вказувати на важкий стан, передають Патріоти України з посиланням на сайт Surrey Live...