Для того, щоб виростити смачний гарбуз, з якого можна приготувати масу страв, у тому числі й гарбузову запіканку, й крем-суп, рослину потрібно добре підгодовувати. Кілька варіантів підживлення рекомендують автори "Моя дача. Сад та город", передають Патріоти України.
Ними можуть бути:
Гарбузові пагони можуть досягати 3−4 метрів завдовжки, на яких зав'язується багато плодів. Проте всі вони дозріти не встигнуть — зайву зав'язь краще обірвати. Після появи на основному пагоні третього плоду інші зав'язі видаляють.
Також потрібно обрізати всі пагони, які виростають із пазух вторинних пагонів. Коли плоди гарбуза своїми розмірами нагадуватимуть футбольні м'ячі, пагони теж потрібно зрізати, залишивши один — найякісніший та рівний.
Гарбузам потрібен захист від сонця, адже ультрафіолет сприяє затвердінню шкірки, що не дає плоду рости далі. Нею може стати спанбонд, натягнутий на дуги, або стара непотрібна парасолька.
На ринку вживаних авто нечесні продавці часто скручують пробіг, щоб підвищити вартість автомобіля. Проте є одна важлива деталь, яка може видати реальний знос транспортного засобу – це кермо. Експерти пояснили, на що звертати увагу при покупці. Про це п...
Весна не за горами, тож зараз ідеальний час для садівників почати готувати добрива, які вони використовуватимуть, якщо хочуть, щоб їхні троянди красиво цвіли цього року, передають Патріоти України. Удобрювати троянди слід у березні, коли почнуть з’явля...