Щоб котлети були соковитими: Що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу

Навіщо до котлет додають мінеральну воду, передають Патріоти України.

Не завжди вдається приготувати соковиті та м'які котлети. Справа у фаршу та інгредієнтах, які зроблять такими будь-які котлети. Розповідаємо, що потрібно додати в фарш для котлет, щоб вони були соковитими та смачними.

Щоб котлети були соковитими

Класичні методи, як зробити котлети соковитими, це додати до фаршу цибулю та хліб. Цибулю найкраще натерти на дрібній тертці, у крайньому разі дрібно-дрібно нарізати. А ось молоко, яке також часто додають до фаршу, не є найкращою складником котлетної суміші, оскільки більшість видів м'яса така добавка робить жорсткішим. Також у фарш кладуть замочений у воді черствий хліб або манку.

Секрети соковитих котлет

Щоб котлети на 100 відсотків вдалися соковитими, потрібно додати мінеральну воду. Вуглекислий газ, що міститься в мінеральній воді, сприяє більш інтенсивному виділенню соку внаслідок активних елементів, що містяться в ній. Але мінеральної води слід додавати лише невелику кількість. Достатньо зовсім небагато води, щоб текстура стала кращою.

Тісто потрібно ретельно та довго вимішувати, чим довше його вимішувати, тим більше повітряними, а значить, і соковитими стануть котлетки.

Секрет соковитих котлет і в їх приготуванні. Не потрібно чекати, поки на одному боці котлети утворюється тверда, коричнева кірка. Перевертати сформовані з м'ясного фаршу котлети потрібно кожні 3-4 хвилини, що частіше, то краще.

Психологічний тест: Визначаємо, ким ви працювали у минулому житті

понеділок, 20 травень 2024, 9:12

Не можна заперечувати, що діяльність, з якою ми себе пов'язуємо, визначає і веде все наше життя, а також змінює нас самих. Тому все-таки обирати майбутню роботу потрібно з розумом і, головне, керуючись тим, що говорить ваше серце. . Пропонуємо вам дізн...

Перевірте себе! Наївність чи скептицизм: Тест у картинці визначить, наскільки ви довірливі

понеділок, 20 травень 2024, 8:12

Цей швидкий тест розроблений, щоб допомогти вам дізнатися більше про власну особистість в соціальному контексті. Все, що вам потрібно зробити, це подивитися на картинку. Ця психологічна вправа використовує принцип аналізу на основі сприйняття, щоб вияв...