Для приготування вам знадобляться 1 склянка пшениці, дрібка солі та 1 склянка олії. Зерна треба перебрати і промити. Якщо є час, то найкраще замочити їх попередньо на 2-3 години, або, в ідеалі, на ніч, передають Патріоти України.
Заливаємо готову до відварювання пшеницю водою, додаємо сіль та олію. Саме олія зробить вашу пшеницю ідеальною на вигляд і смак. Варимо зерна до м’якості, охолоджуємо, а згодом перемішуємо з іншими інгредієнтами.
Варто розуміти, що швидкість приготування залежить від самого зерна. Звичайна пшениця для пророщування вариться до 2 годин. Якщо ж взяти шліфовану, то вона вариться до 30 хвилин. Замочувати таку пшеницю не потрібно.
Спекотне літо - справжнє випробування для садових рослин, особливо для туй із поверхневою кореневою системою, передають Патріоти України. Неправильний догляд у такі періоди часто призводить до масового побуріння гілок і загибелі кущів. Як підготувати ...
Якщо ви коли-небудь замислювалися, як виглядає світ очима вашого домашнього улюбленця, ви далеко не єдині. Більшість із нас прагне зрозуміти візуальний та сенсорний досвід собаки, і тепер, завдяки новим дослідженням, заснованим на даних, ми на крок бли...