
Для приготування вам знадобляться 1 склянка пшениці, дрібка солі та 1 склянка олії. Зерна треба перебрати і промити. Якщо є час, то найкраще замочити їх попередньо на 2-3 години, або, в ідеалі, на ніч, передають Патріоти України.
Заливаємо готову до відварювання пшеницю водою, додаємо сіль та олію. Саме олія зробить вашу пшеницю ідеальною на вигляд і смак. Варимо зерна до м’якості, охолоджуємо, а згодом перемішуємо з іншими інгредієнтами.
Варто розуміти, що швидкість приготування залежить від самого зерна. Звичайна пшениця для пророщування вариться до 2 годин. Якщо ж взяти шліфовану, то вона вариться до 30 хвилин. Замочувати таку пшеницю не потрібно.
Хоча харчова сода та оцет є найчастіше рекомендованими методами видалення накипу з чайника, не всім подобається їхній інтенсивний запах і необхідність ретельного промивання. Однак є інший, не менш ефективний і повністю натуральний метод, який зробить в...
Вибір наповнювача безпосередньо впливає на якість сну. Одні матеріали перегрівають, інші викликають алергію, треті погано зберігають тепло, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно еталоном вважається натуральний пух. Він легкий, тепл...