
Для приготування вам знадобляться 1 склянка пшениці, дрібка солі та 1 склянка олії. Зерна треба перебрати і промити. Якщо є час, то найкраще замочити їх попередньо на 2-3 години, або, в ідеалі, на ніч, передають Патріоти України.
Заливаємо готову до відварювання пшеницю водою, додаємо сіль та олію. Саме олія зробить вашу пшеницю ідеальною на вигляд і смак. Варимо зерна до м’якості, охолоджуємо, а згодом перемішуємо з іншими інгредієнтами.
Варто розуміти, що швидкість приготування залежить від самого зерна. Звичайна пшениця для пророщування вариться до 2 годин. Якщо ж взяти шліфовану, то вона вариться до 30 хвилин. Замочувати таку пшеницю не потрібно.
Курс долара в Україні залишається стабільним, що ускладнює можливості заробітку на доларових заощадженнях. Але водночас склалася ситуація, за якої прибутковість гривневих депозитів залишатиметься на найвищому рівні з 2023 року - залежно від терміну вкл...
Здебільшого господині користуються сучасними пательнями з антипригарним покриттям, втім час робить свою справу - виникнення подряпин при приготуванні чи неправильне чищення призводить до пошкоджень. А там, де є подряпини, починає накопичуватися забрудн...