Щоб кутя була найсмачнішою: Що до пшениці під час варіння додають досвідчені кулінари

Для приготування вам знадобляться 1 склянка пшениці, дрібка солі та 1 склянка олії. Зерна треба перебрати і промити. Якщо є час, то найкраще замочити їх попередньо на 2-3 години, або, в ідеалі, на ніч, передають Патріоти України.

Заливаємо готову до відварювання пшеницю водою, додаємо сіль та олію. Саме олія зробить вашу пшеницю ідеальною на вигляд і смак. Варимо зерна до м’якості, охолоджуємо, а згодом перемішуємо з іншими інгредієнтами.

Варто розуміти, що швидкість приготування залежить від самого зерна. Звичайна пшениця для пророщування вариться до 2 годин. Якщо ж взяти шліфовану, то вона вариться до 30 хвилин. Замочувати таку пшеницю не потрібно.

Кава без кофеїну - користь чи шкода? Все, що потрібно знати

субота, 26 липень 2025, 23:10

Кава без кофеїну стає дедалі популярнішою серед тих, хто хоче насолоджуватися смаком напою, але уникнути збуджувального ефекту кофеїну. Але чи справді вона безпечна і корисна для здоров’я? І які наслідки можуть бути від регулярного вживання такої кави,...

Дівчачий тест: Вибери сукню - і дізнайся, яким буде твоє заміжжя! Результат здивує!

субота, 26 липень 2025, 18:05

Шлюб - дуже важлива подія в житті. Варто приймати таке рішення свідомо і розважливо. Пройди наш психотест і дізнайся, якими будуть твої стосунки з майбутнім чоловіком. Відповідь може тебе здивувати. Готова? Обери сукню, яка найбільше тобі подобається. ...