Щоб кутя була найсмачнішою: Що до пшениці під час варіння додають досвідчені кулінари

Для приготування вам знадобляться 1 склянка пшениці, дрібка солі та 1 склянка олії. Зерна треба перебрати і промити. Якщо є час, то найкраще замочити їх попередньо на 2-3 години, або, в ідеалі, на ніч, передають Патріоти України.

Заливаємо готову до відварювання пшеницю водою, додаємо сіль та олію. Саме олія зробить вашу пшеницю ідеальною на вигляд і смак. Варимо зерна до м’якості, охолоджуємо, а згодом перемішуємо з іншими інгредієнтами.

Варто розуміти, що швидкість приготування залежить від самого зерна. Звичайна пшениця для пророщування вариться до 2 годин. Якщо ж взяти шліфовану, то вона вариться до 30 хвилин. Замочувати таку пшеницю не потрібно.

Зважте свій вибір! ТОП-3 породи собак, які найскладніше дресирувати

середа, 1 жовтень 2025, 23:10

Хоча кожна собака має свій власний тип характеру, є деякі породи, які мають схильність до неслухняності. Якщо у вас ніколи раніше не було собаки, це може стати для вас серйозною проблемою, передають Патріоти України. Спеціаліст з поведінки собак Вілл А...

Все просто! Як перемогти сирість і неприємний запах у шафі раз і назавжди

середа, 1 жовтень 2025, 21:31

Ви відкриваєте шафу, тягнетеся за одягом - і відчуваєте неприємний запах та вологість. Ця проблема знайома багатьом, але є прості способи з нею впоратися. Давайте розберемося, звідки береться волога у шафі і як її позбутися, передають Патріоти України.