Без м’ясних страв ми не уявляємо нашу кухню. Дуже часто у морозилці у нас лежить шматочок м’яса, щоб зайвий раз не заходити до магазину, передають Патріоти України.
Однак уявимо ситуацію: ми приходимо додому і думаємо з думкою про приготування вечері, але забули дістати м’ясо з морозилки. Щоб шматок свинини, курки чи яловичини можна було приготувати, треба чекати кілька годин. Разом із "УНІАН" розповімо, як розморозити м’ясо буквально за кілька хвилин
Безумовно, найпростіший і найшвидший метод — це розморозити м’ясо за допомогою мікрохвильової печі. Вам потрібно просто викласти шматок тушки у відповідну глибоку ємність та включити режим розморожування. Якщо ж такого режиму немає, потрібно просто вибрати ощадний режим готування і поставити таймер на 10 хвилин. Після закінчення цього часу ви отримаєте м’який шматочок свинини, яловичини чи курки.
Якщо ж вдома немає мікрохвильової печі, можна розморозити м’ясо за допомогою оцту. Дістаньте м’ясо з упаковки, викладіть в миску, полийте оцтом і залиште на 10-20 хвилин. Але врахуйте, що після такого вимочування вам потрібно ретельно вимити тушку, щоб позбутися запаху та присмаку оцту.
Для розморожування м’яса можна використовувати звичайну кухонну сіль. У мисці з холодною водою розчиніть 1 ст. л. солі та залиште в цьому розчині м’ясо на 5 хвилин. Через вказаний час ви можете діставати м’ясо і починати приготування.
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...