Без м’ясних страв ми не уявляємо нашу кухню. Дуже часто у морозилці у нас лежить шматочок м’яса, щоб зайвий раз не заходити до магазину, передають Патріоти України.
Однак уявимо ситуацію: ми приходимо додому і думаємо з думкою про приготування вечері, але забули дістати м’ясо з морозилки. Щоб шматок свинини, курки чи яловичини можна було приготувати, треба чекати кілька годин. Разом із "УНІАН" розповімо, як розморозити м’ясо буквально за кілька хвилин
Безумовно, найпростіший і найшвидший метод — це розморозити м’ясо за допомогою мікрохвильової печі. Вам потрібно просто викласти шматок тушки у відповідну глибоку ємність та включити режим розморожування. Якщо ж такого режиму немає, потрібно просто вибрати ощадний режим готування і поставити таймер на 10 хвилин. Після закінчення цього часу ви отримаєте м’який шматочок свинини, яловичини чи курки.
Якщо ж вдома немає мікрохвильової печі, можна розморозити м’ясо за допомогою оцту. Дістаньте м’ясо з упаковки, викладіть в миску, полийте оцтом і залиште на 10-20 хвилин. Але врахуйте, що після такого вимочування вам потрібно ретельно вимити тушку, щоб позбутися запаху та присмаку оцту.
Для розморожування м’яса можна використовувати звичайну кухонну сіль. У мисці з холодною водою розчиніть 1 ст. л. солі та залиште в цьому розчині м’ясо на 5 хвилин. Через вказаний час ви можете діставати м’ясо і починати приготування.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...