Консервація є чудовим способом зберігання їжі на тривалий термін. Таким чином можна заготовити улюблені огірки та помідори на зиму. У цьому процесі важливо все, адже плоди можуть зіпсуватися та втратити колір, банки можуть вибухнути, передають Патріоти України.
У багатьох рецептах є пункт про перевертання банок із закрутками. Навіщо це потрібно і в яких випадках, розберемося разом зі Smachnonews.
Вся річ у тому, що при теплій стерилізації продукту в банку гарячий вміст створює пар, що витікає. Якщо закриту банку перевернути вгору дном і залишити в такому положенні для охолодження, створюється вакуум. Саме це вакуумне ущільнення забезпечує герметичність та тривалий термін зберігання консервів.
Не треба перевертати банки, які закриваються гвинтовими кришками. Це потрібно робити лише з тими місткостями, які закриваються ключем для консервації.
Все залежить від того від типу консервації, але можна діяти за однією схемою. Перевернуті банки оберніть ковдрою та залиште при кімнатній температурі на 1 – 2 дні. Ідеальне місце для зберігання заготівлі на зиму – це льох чи інше прохолодне та темне приміщення.
Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...
Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...