Розібратися, який сир вартий вашої уваги, а від якого краще відмовитись, насправді зовсім нескладно. Разом із порталом "Клатч" ділимось рекомендаціями, які допоможуть визначити якісний продукт, передають Патріоти України.
Щоб приготувати 1 кілограм твердого сиру виробник повинен витратити 11 літрів молока. Це означає, що справжній сир в принципі не може коштувати дешево. У неякісному сирі використовують дешеву пальмову олію. Краще купити менше, але якісного сиру, ніж багато поганого.
Продукт повинен мати упаковку з вказаним складом, відомостями про виробника та датою виготовленні. Хороший сир складається всього з трьох інгредієнтів: молока. закваски та сичужних ферментів.
Якщо ви купуєте сир на ринку – попросіть відрізати невеликий шматочок. Продавець, який впевнений у своєму товарі, не буде заперечувати проти проведення експерименту. Візьміть запальничку та піднесіть шматочок сиру до вогню. Якщо він моментально розплавиться – це свідчитиме про хорошу якість. Також можна капнути на шмат сиру йодом. Якщо він посиніє — це означатиме, що у складі є крохмаль.
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...