Розібратися, який сир вартий вашої уваги, а від якого краще відмовитись, насправді зовсім нескладно. Разом із порталом "Клатч" ділимось рекомендаціями, які допоможуть визначити якісний продукт, передають Патріоти України.
Щоб приготувати 1 кілограм твердого сиру виробник повинен витратити 11 літрів молока. Це означає, що справжній сир в принципі не може коштувати дешево. У неякісному сирі використовують дешеву пальмову олію. Краще купити менше, але якісного сиру, ніж багато поганого.
Продукт повинен мати упаковку з вказаним складом, відомостями про виробника та датою виготовленні. Хороший сир складається всього з трьох інгредієнтів: молока. закваски та сичужних ферментів.
Якщо ви купуєте сир на ринку – попросіть відрізати невеликий шматочок. Продавець, який впевнений у своєму товарі, не буде заперечувати проти проведення експерименту. Візьміть запальничку та піднесіть шматочок сиру до вогню. Якщо він моментально розплавиться – це свідчитиме про хорошу якість. Також можна капнути на шмат сиру йодом. Якщо він посиніє — це означатиме, що у складі є крохмаль.
Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...
Експерти з харчування шокують: не кава, а звичайний апельсиновий сік може стати причиною проблем із шлунком, здуття, дискомфорту та навіть ослаблення імунітету, передають Патріоти України. Засновник бренду Biomel Стівен Гегарті пояснює:. Цукор викликає...