Розібратися, який сир вартий вашої уваги, а від якого краще відмовитись, насправді зовсім нескладно. Разом із порталом "Клатч" ділимось рекомендаціями, які допоможуть визначити якісний продукт, передають Патріоти України.
Щоб приготувати 1 кілограм твердого сиру виробник повинен витратити 11 літрів молока. Це означає, що справжній сир в принципі не може коштувати дешево. У неякісному сирі використовують дешеву пальмову олію. Краще купити менше, але якісного сиру, ніж багато поганого.
Продукт повинен мати упаковку з вказаним складом, відомостями про виробника та датою виготовленні. Хороший сир складається всього з трьох інгредієнтів: молока. закваски та сичужних ферментів.
Якщо ви купуєте сир на ринку – попросіть відрізати невеликий шматочок. Продавець, який впевнений у своєму товарі, не буде заперечувати проти проведення експерименту. Візьміть запальничку та піднесіть шматочок сиру до вогню. Якщо він моментально розплавиться – це свідчитиме про хорошу якість. Також можна капнути на шмат сиру йодом. Якщо він посиніє — це означатиме, що у складі є крохмаль.
12 квітня за новим стилем (25 квітня за старим) вшановує пам'ять преподобного єпископа Василя Парійського, священномученика Зінона Веронійського та преподобного Ісаака Сиріна. За юліанським календарем вшановують преподобного Іоанна Ліствичника, нагадую...
І якщо раніше вибір тонального засобу часто нагадував гру у лотерею, то сьогодні, завдяки професійним порадам і технологіям, можна знайти відтінок, який буде ніби створений спеціально для вас, про це розповіло видання Real Simple, передають Патріоти Ук...