Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram корисними порадами, в якому посуді категорично не можна готувати шашлик.

Кулінари радять не використовувати алюмінієвий посуд для маринування м'яса, інакше продукт окислюватиметься, а наслідки можуть бути досить негативними – аж до отруєння.

Шашлик найкраще маринувати у глиняному, скляному, дерев'яному чи емальовану посуді.

Маринувати м'ясо можна і за кімнатної температури. Але якщо воно має пробути в маринаді більше двох годин, краще прибрати його в холодильник!

Легко та смачно! Ідеальне тісто на сухих дріжджах для домашньої піци

середа, 2 липень 2025, 23:10

Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...

Вчені знайшли "споживачів" хімікатів: Які бактерії вбивають рак і виводять токсини з організму

середа, 2 липень 2025, 18:30

Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...