Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram корисними порадами, в якому посуді категорично не можна готувати шашлик.
Кулінари радять не використовувати алюмінієвий посуд для маринування м'яса, інакше продукт окислюватиметься, а наслідки можуть бути досить негативними – аж до отруєння.
Шашлик найкраще маринувати у глиняному, скляному, дерев'яному чи емальовану посуді.
Маринувати м'ясо можна і за кімнатної температури. Але якщо воно має пробути в маринаді більше двох годин, краще прибрати його в холодильник!
Яйця - універсальний продукт: смажені, варені, пашот чи скрембл - з них легко приготувати смачний сніданок або обід. Але неправильне зберігання може призвести до зіпсування продукту і навіть харчового отруєння, передають Патріоти України. Згідно з нови...
Лабрадори та золотисті ретривери — класика сімейних собак. Але якщо ви хочете щось оригінальніше, відомий кінолог Вілл Атертон радить три породи, які не менш лагідні, слухняні й сімейні, але при цьому значно рідше зустрічаються на вулицях передають Пат...