Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram корисними порадами, в якому посуді категорично не можна готувати шашлик.

Кулінари радять не використовувати алюмінієвий посуд для маринування м'яса, інакше продукт окислюватиметься, а наслідки можуть бути досить негативними – аж до отруєння.

Шашлик найкраще маринувати у глиняному, скляному, дерев'яному чи емальовану посуді.

Маринувати м'ясо можна і за кімнатної температури. Але якщо воно має пробути в маринаді більше двох годин, краще прибрати його в холодильник!

Чудодійний ефект? Чи правда, що вода з лимоном сприяє схудненню

субота, 15 березень 2025, 10:30

Вода з лимоном часто згадується як один із засобів для схуднення, але важливо розуміти, що сама по собі вода з лимоном не є чудодійним засобом для зниження ваги. Однак вона може сприяти процесу схуднення, якщо використовується як частина здорового спос...

Ефект здивує! Що буде з організмом, якщо відмовитися від білого хліба, замінивши його на чорний

субота, 15 березень 2025, 9:50

Відмова від білого хліба і перехід на чорний (цільнозерновий) хліб може мати кілька корисних ефектів для організму, оскільки чорний хліб містить більше корисних нутрієнтів і клітковини. Ось кілька можливих змін, передають Патріоти України. Загалом, пер...