Щоб смородина виросла великою і солодкою - рецепт крохмального підживлення

Для того, щоб смородина виросла смачною та солодкою, досвідчені городники рекомендують різні підживлення, зокрема, на основі курячого посліду, передають Патріоти України.

А автори каналу «Моя дача. Сад і город» радять використовувати як добрива крохмаль, що містить величезну кількість калію, необхідного для нормального росту смородини.

Так, картопляний крохмаль сприяє наростанню зеленої маси весною; перешкоджає осипанню квітів; сприяє наливу ягід; збільшує солодкість плодів; запобігає ув'яданню та ранньому осипанню ягід.

Рецепт:

  • 250 грн. картопляного крохмалю;
  • 3 л води.

Інгредієнти змішати, довести до кипіння і розвести 10 л води. Підкормка підходить для внесення у період наростання зеленої маси, цвітіння і плодоношення.

Помиляється половина господинь! Чи можна смажити на оливковій олії

вівторок, 16 квітень 2024, 8:08

Оливкова олія має величезну перевагу перед іншими рослинними аналогами. Від соняшникового чи ріпакового вона відрізняється не лише по смаковим якостям, а й по складу, передають Патріоти України. Вважається дієтичним продуктом, виключно корисним і захищ...

Не робіть так! Три помилки зіпсують якість смаженої картоплі

вівторок, 16 квітень 2024, 7:07

Для того щоб порадувати сім’ю чудовою картоплею, варто спочатку навчитися її готувати так, як це роблять у ресторанах. У кухарів гарнір завжди виходить відмінної якості. Спочатку у коренеплоду схоплюється скоринка, яка дозволяє м’якоті вийти апетитною ...