Щоб страва не зіпсувалась - хитрість, яка допоможе заквасити капусту з калиною

Як готувати капусту з калиною

Хитрість у тому, що використовувати потрібно не цілі ягоди калини, а лише сік від неї. При цьому варто дотримуватися простої пропорції — на 10 кг капусти беремо 200 мл калинового соку.

Звісно, є спосіб покласти і цілі ягоди, якщо вам хочеться, щоб закуска мала ефектний вигляд. В такому випадку на 3 кг капусти не треба класти більше 100 цілих ягідок. При цьому засипати їх потрібно тільки після того, як пром'яли капусту з сіллю. Так буде збережено цілісність ягід.

Не снідайте в такий час - це збільшує ризик серцевого нападу

субота, 20 грудень 2025, 19:15

Все більше людей починають день з кави, відкладаючи сніданок. Дослідження з Mass General Brigham (Бостон) показало, що пізні сніданки підвищують ризик смерті та серцевих проблем, передають Патріоти України. Причина – порушення режиму харчування та пізн...

Не вітамін С: Що справді варто приймати для захисту від інфекцій

субота, 20 грудень 2025, 18:45

Осінь і зима - час, коли наш організм особливо потребує підтримки. Багато хто вдається до харчових добавок, але експерти попереджають: більшість з них не потрібні, передають Патріоти України. Головне, що варто приймати:. Що не потрібно додатково прийма...