
Хитрість у тому, що використовувати потрібно не цілі ягоди калини, а лише сік від неї. При цьому варто дотримуватися простої пропорції — на 10 кг капусти беремо 200 мл калинового соку.
Звісно, є спосіб покласти і цілі ягоди, якщо вам хочеться, щоб закуска мала ефектний вигляд. В такому випадку на 3 кг капусти не треба класти більше 100 цілих ягідок. При цьому засипати їх потрібно тільки після того, як пром'яли капусту з сіллю. Так буде збережено цілісність ягід.
Неприємний запах у холодильнику виникає швидко, навіть якщо холодильник регулярно мити й стежити за продуктами. Достатньо одного зіпсованого інгредієнта або відкритої упаковки, щоб усередині з’явився стійкий аромат, який не зникає одразу після прибиран...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...