
Хитрість у тому, що використовувати потрібно не цілі ягоди калини, а лише сік від неї. При цьому варто дотримуватися простої пропорції — на 10 кг капусти беремо 200 мл калинового соку.
Звісно, є спосіб покласти і цілі ягоди, якщо вам хочеться, щоб закуска мала ефектний вигляд. В такому випадку на 3 кг капусти не треба класти більше 100 цілих ягідок. При цьому засипати їх потрібно тільки після того, як пром'яли капусту з сіллю. Так буде збережено цілісність ягід.
Про кожну людину в її оточенні складається певне враження. Це сприйняття іншими впливає на наші професійні можливості, особисті взаємини та соціальну підтримку. Для когось дуже важливо мати схвалення, хтось дуже прагне довіри, водночас іншим важливіше ...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...