
Хитрість у тому, що використовувати потрібно не цілі ягоди калини, а лише сік від неї. При цьому варто дотримуватися простої пропорції — на 10 кг капусти беремо 200 мл калинового соку.
Звісно, є спосіб покласти і цілі ягоди, якщо вам хочеться, щоб закуска мала ефектний вигляд. В такому випадку на 3 кг капусти не треба класти більше 100 цілих ягідок. При цьому засипати їх потрібно тільки після того, як пром'яли капусту з сіллю. Так буде збережено цілісність ягід.
Простий тест із зображеннями допомагає дізнатися більше про вашу особистість. Подивіться на малюнок і зверніть увагу на перше, що помітили. Важливо не аналізувати занадто довго - ваша перша реакція розкриває характер, передають Патріоти України. Варіан...
Спробуйте уважно придивитися до USB-порту на вашому пристрої - його колір не випадковий. Кольорове маркування підказує покоління інтерфейсу, можливі швидкості передавання даних і навіть здатність порту подавати живлення, коли комп'ютер вимкнено. Про це...