Хитрість у тому, що використовувати потрібно не цілі ягоди калини, а лише сік від неї. При цьому варто дотримуватися простої пропорції — на 10 кг капусти беремо 200 мл калинового соку.
Звісно, є спосіб покласти і цілі ягоди, якщо вам хочеться, щоб закуска мала ефектний вигляд. В такому випадку на 3 кг капусти не треба класти більше 100 цілих ягідок. При цьому засипати їх потрібно тільки після того, як пром'яли капусту з сіллю. Так буде збережено цілісність ягід.
Догляд за волоссям є важливою частиною особистої гігієни кожної людини. Проте суперечки, як часто потрібно мити голову і чи можна мити волосся щодна, досі точаться у мережі, передають Патріоти України. Чи дійсно часте миття шкодить волоссю і чи може пр...
Обійми - звичний для кожного жест, який ми сприймаємо як простий знак симпатії чи близькості. Проте дослідження показують: цей, на перший погляд буденний акт невербальної комунікації, приховує значно більше, передають Патріоти України. Тривалість і міц...