Щоб вибрати смачне якісне сало: Ось на що потрібно звернути увагу

Якщо хочеться здивувати смачною та якісною закускою до столу, то потрібно насамперед відповідально підійти до вибору продукту.

При покупці потрібно звернути увагу на колір та текстуру, наявність прошарку в салі. Розповідаємо про це докладніше.

Колір та текстура продукту

У свіжого сала текстура більш глянсова, біла. Якщо продукт вже солоний, то не можна брати жовте або зелене сало із зернистою текстурою. Такий вигляд має зіпсований продукт.

Наявність м’ясного прошарку

Якщо хочеться вибрати сало для смаження, то це чудовий варіант. Якщо хочеться інгредієнт засолити і їсти у сирому вигляді, то він швидше спровокує проблеми із самопочуттям.

Товщина шкіри на салі

Якщо вона тонка, то і продукт буде м’якшим. При цьому необхідно перевірити, щоб не було волосків на шкірці.

Запах

Зазвичай, якісний продукт нічим не пахне, іноді можливий тонкий свіжий аромат. Якщо запах інший і викликає сумніви, то від покупки треба відмовитися.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.