
Якщо хочеться здивувати смачною та якісною закускою до столу, то потрібно насамперед відповідально підійти до вибору продукту.
При покупці потрібно звернути увагу на колір та текстуру, наявність прошарку в салі. Розповідаємо про це докладніше.
У свіжого сала текстура більш глянсова, біла. Якщо продукт вже солоний, то не можна брати жовте або зелене сало із зернистою текстурою. Такий вигляд має зіпсований продукт.
Якщо хочеться вибрати сало для смаження, то це чудовий варіант. Якщо хочеться інгредієнт засолити і їсти у сирому вигляді, то він швидше спровокує проблеми із самопочуттям.
Якщо вона тонка, то і продукт буде м’якшим. При цьому необхідно перевірити, щоб не було волосків на шкірці.
Зазвичай, якісний продукт нічим не пахне, іноді можливий тонкий свіжий аромат. Якщо запах інший і викликає сумніви, то від покупки треба відмовитися.
З настанням холодів важливо підготувати свій автомобіль до низьких температур та слизьких доріг. Невелика профілактика допоможе уникнути поломок і зробить поїздки безпечнішими, передають Патріоти України.
Навіть досвідчені водії іноді піддаються поширеним міфам про автомобілі та їх обслуговування. Експерти розвінчали найпопулярніші з них, передають Патріоти України. Багато водіїв вважають, що часто мити авто — це шкідливо. Насправді регулярне правильне ...