Якщо хочеться здивувати смачною та якісною закускою до столу, то потрібно насамперед відповідально підійти до вибору продукту.
При покупці потрібно звернути увагу на колір та текстуру, наявність прошарку в салі. Розповідаємо про це докладніше.
У свіжого сала текстура більш глянсова, біла. Якщо продукт вже солоний, то не можна брати жовте або зелене сало із зернистою текстурою. Такий вигляд має зіпсований продукт.
Якщо хочеться вибрати сало для смаження, то це чудовий варіант. Якщо хочеться інгредієнт засолити і їсти у сирому вигляді, то він швидше спровокує проблеми із самопочуттям.
Якщо вона тонка, то і продукт буде м’якшим. При цьому необхідно перевірити, щоб не було волосків на шкірці.
Зазвичай, якісний продукт нічим не пахне, іноді можливий тонкий свіжий аромат. Якщо запах інший і викликає сумніви, то від покупки треба відмовитися.
У рамках 30-річного дослідження вчені встановили зв’язок між певним стилем харчування і високою якістю старіння — тобто досягненням 70-річного віку без серйозних хронічних хвороб, зі збереженою когнітивною функцією, стабільним психічним станом і можлив...
Народне свято 25 квітня відоме під назвами, Марк ключник, Василь-парильник. 25 квітня за новим стилем (8 травня за старим) вшановують пам'ять одного з апостолів євангеліста Марка. За юліанським календарем сьогодні вшановують преподобного Василя Сповідн...