Якщо хочеться здивувати смачною та якісною закускою до столу, то потрібно насамперед відповідально підійти до вибору продукту.
При покупці потрібно звернути увагу на колір та текстуру, наявність прошарку в салі. Розповідаємо про це докладніше.
У свіжого сала текстура більш глянсова, біла. Якщо продукт вже солоний, то не можна брати жовте або зелене сало із зернистою текстурою. Такий вигляд має зіпсований продукт.
Якщо хочеться вибрати сало для смаження, то це чудовий варіант. Якщо хочеться інгредієнт засолити і їсти у сирому вигляді, то він швидше спровокує проблеми із самопочуттям.
Якщо вона тонка, то і продукт буде м’якшим. При цьому необхідно перевірити, щоб не було волосків на шкірці.
Зазвичай, якісний продукт нічим не пахне, іноді можливий тонкий свіжий аромат. Якщо запах інший і викликає сумніви, то від покупки треба відмовитися.
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...