Морква, буряк, гарбуз добре витримують холод і продаються в будь-якому продуктовому магазині взимку. Це найдоступніше джерело вітамінів і мікроелементів в холодну пору року. Ці овочі також володіють багатими смаковими якостями і використовуються в багатьох новорічних стравах.
Ця крупа багата поживними елементами, містить багато клітковини, добре насичує. Це улюблений варіант сніданку багатьох людей. Вибирайте вівсянку, яку потрібно варити, а не заливати окропом - в ній більше поживних властивостей. Гарячий сніданок з вівсянкою і фруктами добре зігріває взимку.
Різноманітні види капусти - білокачанна, цвітна, пекінська і броколі - відомі великим списком корисних властивостей. Капуста чинить благотворний вплив на травну систему, стимулює метаболізм, знижує рівень холестерину. Це один з найбільш низькокалорійних продуктів харчування, який присутній у багатьох стравах.
Мед може зберігатися дуже довгий час, тому його корисні властивості взимку не губляться. Це хороший замінник цукру для любителів солодкого. Він містить всі вітаміни групи В, К, Е, С, провітамін А. Однак зловживати продуктом не варто - він висококалорійний і не корисний для зубів.
Мами і бабусі часто змушують дітей їсти суп хоча б раз в день. Звичайно, їсти його регулярно зовсім не обов'язково, як і будь-яку іншу страву. Однак і нашкодити миска гарячого супу на бульйоні теж не зможе. Це легкозасвоюване, зігріваюче і ситне блюдо.
Багато господинь переконані, що холодна вода після варіння - найкращий спосіб зупинити процес приготування яєць і зробити чищення шкаралупи легким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. . Цю пораду повторюють цілі покоління, але насправді вон...
7 жовтня за новим церковним календарем (20 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Сергія і Вакха, преподобного Сергія Послушного Києво-Печерського, у Ближніх печерах. За старим календарним стилем - день пам'яті святої рівноапостольної Фекли Іконійс...