Морква, буряк, гарбуз добре витримують холод і продаються в будь-якому продуктовому магазині взимку. Це найдоступніше джерело вітамінів і мікроелементів в холодну пору року. Ці овочі також володіють багатими смаковими якостями і використовуються в багатьох новорічних стравах.
Ця крупа багата поживними елементами, містить багато клітковини, добре насичує. Це улюблений варіант сніданку багатьох людей. Вибирайте вівсянку, яку потрібно варити, а не заливати окропом - в ній більше поживних властивостей. Гарячий сніданок з вівсянкою і фруктами добре зігріває взимку.
Різноманітні види капусти - білокачанна, цвітна, пекінська і броколі - відомі великим списком корисних властивостей. Капуста чинить благотворний вплив на травну систему, стимулює метаболізм, знижує рівень холестерину. Це один з найбільш низькокалорійних продуктів харчування, який присутній у багатьох стравах.
Мед може зберігатися дуже довгий час, тому його корисні властивості взимку не губляться. Це хороший замінник цукру для любителів солодкого. Він містить всі вітаміни групи В, К, Е, С, провітамін А. Однак зловживати продуктом не варто - він висококалорійний і не корисний для зубів.
Мами і бабусі часто змушують дітей їсти суп хоча б раз в день. Звичайно, їсти його регулярно зовсім не обов'язково, як і будь-яку іншу страву. Однак і нашкодити миска гарячого супу на бульйоні теж не зможе. Це легкозасвоюване, зігріваюче і ситне блюдо.
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...