Картопля в мундирі - це дуже проста страва, яку готують у кожній сім'ї. Домашній шеф-кухар Джош Елкін розповів, як досягти ідеальної текстури, передають Патріоти України.
У своєму відео у TikTok він показав свій зручний прийом для швидкого приготування. Для початку потрібно вимити картоплю й проткнути її виделкою по п'ять разів з обох боків.
За словами Елкіна, це має забезпечити рівномірне приготування та сприятиме виходу пари під час нагрівання. Далі сиру картоплю потрібно розігріти в мікрохвильовці на повній потужності протягом п’яти хвилин. Після цього її потрібно дістати й розрізати навпіл.
Оголену білу серцевину слід порізати діагональними лініями в протилежних напрямках, щоб створити невеликі ромбоподібні ділянки. Важливо не розрізати картоплю наскрізь - нижній шар має залишитись цілим. Далі повертаємо коренеплоди ще на 5 хвилин у мікрохвильову піч. На готові половинки картоплі треба покласти тонкі скибочки вершкового масла і почекати, щоб вони розтанули.
Цей простий рецепт став хітом серед користувачів соцмережі. Ті, хто готував картоплю таким чином, були у захваті. "Я щойно зробив це, і воно чудове на смак! Туди ж кладу сметану і гострий чеддер", - написав один з коментаторів.
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...