Працювати з курячим філе буває досить складно. Причина полягає в специфіці цієї частини курки. Філе дієтичне та сухе, в ньому немає жирового прошарку. Але з ним можна попрацювати, щоб після приготування воно не стало надто сухим.
Традиційно для маринування можна використовувати цитрусовий сік або соєвий соус. Вони добре виконують поставлене завдання, яке полягає в пом’якшенні волокон. А разом з тим й соковитість буде кращою.
Відбивайте правильно куряче філе. Спочатку його треба обернути в харчову плівку. Потім обережно відбийте, рівномірно.
Найкраще зберігає соковитість панірування. Воно виконує захисну функцію. Не дає м’ясному соку витікати. І мова йде не просте панірування в борошні та сухарях, яйці. Філе потребує кляру. Воно запечатує соки, тож вони залишаються всередині.
Смачного!
Власники собак часто помічають, як перед сном їхній улюбленець починає кружляти, дряпати чи копати свій лежак, ковдру або навіть диван. Це може здаватися кумедним чи безглуздим - але насправді таке підготовче ритуальне поведінка має давнє й цілком логі...
Побачити чхаючого кота - доволі миле видовище. Але що, якщо це повторюється часто? Як і в людей, чхання у котів - це захисна реакція організму, яка допомагає очищати носові проходи. Проте в деяких випадках часте або сильне чхання може бути ознакою, пер...