Шерсть збирається за секунди: Лайфхак для всіх, у кого мешкають коти в будинку

Щасливі власники домашніх вихованців знають, що вони приносять у будинок не тільки радість, а й плями та дуже багато шерсті. Котяча шерсть в оселі може покривати меблі та підлогу. Прибирати її щоразу - ще те завдання. Полегшити цю проблему допоможе один простий лайфхак, передають Патріоти України.

Як пише видання Irish Examiner, при прибиранні будинку, де живуть коти або собаки, доводиться приділяти більшої уваги не пилу, а очищенню поверхонь від шерсті тварин. Але є один простий спосіб, який впорається по всій кімнаті дуже швидко.

Волосся домашніх тварин може потрапити куди завгодно, навіть у кімнати, в які ваш чотирилапий друг ніколи не забреде. Якщо ви щосили намагаєтеся зібрати шерсть домашніх тварин на валику для збору ворсу, можливо, на вашій кухні завалявся більш кращий інструмент.

Так, просто надягніть гумові рукавички (які використовуєте для миття посуду або для прибирання житла) і проведіть ними по забрудненій поверхні. Все це надокучливе волосся прилипне до рукавичок, і ви легко зможете змити його водою в раковині. Цей трюк дуже добре працює на диванних покривалах, постільних речах і килимах — тобто на всіх поверхнях, за які волоси схильні чіплятися.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...