Шкаралупа відлітатиме сама! Ось хитрий спосіб варіння яєць, з яким вони легко чистяться

Готуючи закуски на святковий стіл, хочеться, щоб вони мали привабливий вигляд. Особливо це стосується фаршированих яєць - ми розповідали, як приготувати їх особливо смачно. Зіпсувати вигляд можна, якщо відварені яйця будуть погано чиститись, передають Патріоти України.

Часто буває, що у відварених яєць шкаралупа важко відокремлюється від білка. Як впоратися із цим, розповіли на Ukr.Media. Є цікавий лайфхак.

Як правильно варити яйця

Насамперед потрібно розібратися, в яку воду класти яйця. Якщо ви плануєте зварити яйця, які дістали з холодильника, опускайте їх лише в холодну воду. Це допоможе уникнути розтріскування. Для кращого результату можна навіть залишити яйця за кімнатної температури на 10-15 хвилин перед відварюванням.

Лайфхак з оцтом

Декого може здивувати цей спосіб. Він полягає у тому, щоб додати трохи оцту при варінні яєць. Такий лайфхак допоможе очистити варені яйця набагато швидше і значно простіше.

Багато лити не потрібно — на 1 літр води достатньо буде однієї столової ложки оцту. Так шкаралупа не лусне, а при чищенні буде добре відокремлюватися.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...