Готуючи закуски на святковий стіл, хочеться, щоб вони мали привабливий вигляд. Особливо це стосується фаршированих яєць - ми розповідали, як приготувати їх особливо смачно. Зіпсувати вигляд можна, якщо відварені яйця будуть погано чиститись, передають Патріоти України.
Часто буває, що у відварених яєць шкаралупа важко відокремлюється від білка. Як впоратися із цим, розповіли на Ukr.Media. Є цікавий лайфхак.
Насамперед потрібно розібратися, в яку воду класти яйця. Якщо ви плануєте зварити яйця, які дістали з холодильника, опускайте їх лише в холодну воду. Це допоможе уникнути розтріскування. Для кращого результату можна навіть залишити яйця за кімнатної температури на 10-15 хвилин перед відварюванням.
Декого може здивувати цей спосіб. Він полягає у тому, щоб додати трохи оцту при варінні яєць. Такий лайфхак допоможе очистити варені яйця набагато швидше і значно простіше.
Багато лити не потрібно — на 1 літр води достатньо буде однієї столової ложки оцту. Так шкаралупа не лусне, а при чищенні буде добре відокремлюватися.
Високий кров'яний тиск - це те, що не можна ігнорувати. Якщо його не лікувати, високий кров'яний тиск (або гіпертонія) може призвести до великої кількості серйозних проблем зі здоров'ям, від атеросклерозу до пошкодження головного мозку, пише HealthDige...
Погана якість повітря вдома може спричиняти головний біль, сонливість, алергії та інші проблеми зі здоров’ям. На щастя, кімнатні рослини не лише прикрашають інтер’єр, але й допомагають очищувати повітря, поглинаючи шкідливі речовини та виділяючи кисень...