Готуючи закуски на святковий стіл, хочеться, щоб вони мали привабливий вигляд. Особливо це стосується фаршированих яєць - ми розповідали, як приготувати їх особливо смачно. Зіпсувати вигляд можна, якщо відварені яйця будуть погано чиститись, передають Патріоти України.
Часто буває, що у відварених яєць шкаралупа важко відокремлюється від білка. Як впоратися із цим, розповіли на Ukr.Media. Є цікавий лайфхак.
Насамперед потрібно розібратися, в яку воду класти яйця. Якщо ви плануєте зварити яйця, які дістали з холодильника, опускайте їх лише в холодну воду. Це допоможе уникнути розтріскування. Для кращого результату можна навіть залишити яйця за кімнатної температури на 10-15 хвилин перед відварюванням.
Декого може здивувати цей спосіб. Він полягає у тому, щоб додати трохи оцту при варінні яєць. Такий лайфхак допоможе очистити варені яйця набагато швидше і значно простіше.
Багато лити не потрібно — на 1 літр води достатньо буде однієї столової ложки оцту. Так шкаралупа не лусне, а при чищенні буде добре відокремлюватися.
Якщо вам набридло, що картопля постійно проростає, то спеціально для вас відомий шеф-кухар поділився порадою, як зробити так, щоб овоч залишався придатним до вживання якомога довше. Джек Штайн, шеф-кухар та директор мережі ресторанів Ріка Штайна, поділ...
Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...