Готуючи закуски на святковий стіл, хочеться, щоб вони мали привабливий вигляд. Особливо це стосується фаршированих яєць - ми розповідали, як приготувати їх особливо смачно. Зіпсувати вигляд можна, якщо відварені яйця будуть погано чиститись, передають Патріоти України.
Часто буває, що у відварених яєць шкаралупа важко відокремлюється від білка. Як впоратися із цим, розповіли на Ukr.Media. Є цікавий лайфхак.
Насамперед потрібно розібратися, в яку воду класти яйця. Якщо ви плануєте зварити яйця, які дістали з холодильника, опускайте їх лише в холодну воду. Це допоможе уникнути розтріскування. Для кращого результату можна навіть залишити яйця за кімнатної температури на 10-15 хвилин перед відварюванням.
Декого може здивувати цей спосіб. Він полягає у тому, щоб додати трохи оцту при варінні яєць. Такий лайфхак допоможе очистити варені яйця набагато швидше і значно простіше.
Багато лити не потрібно — на 1 літр води достатньо буде однієї столової ложки оцту. Так шкаралупа не лусне, а при чищенні буде добре відокремлюватися.
Час від часу всі ми почуваємось не дуже щасливими, але чи є якась залежність рівня нещастя від віку людини? Нещодавній аналіз показав, що є, передають Патріоти України. Як пише видання Science Alert, дослідження, які проводилися по всьому світу протяго...
Правильне, збалансоване харчування - ключ до нормального функціонування організму, зокрема мозку - одного з найважливіших органів. Окрім корисних продуктів, як темний шоколад, броколі та авокадо, існують такі, що завдають мозку шкоди. Дізнайтесь, які п...