Шкарпетки будуть білі як сніг! Склянка цього продукту поверне їм "магазинний" вигляд

Білі шкарпетки - це важливий предмет нашого гардероба, який поєднується з будь-яким взуттям та здебільшого речей. Однак, а на відміну від кольорових шкарпеток, на білих добре видно бруд. І навіть після прання деякі стійкі плями не зникають повністю, передають Патріоти України.

Що ж робити? Є незвичайний спосіб їх миття, але все ж таки дуже дієвий, пише santeplus. Секрет криється в попередньому пранні: шкарпетки потрібно попередньо ретельно замочити в спеціально приготованому розчині, перш ніж завантажувати їх у пральну машину.

Як повернути білизну брудним шкарпеткам

Як приготувати "чарівний" розчин:

  1. У каструлю налийте воду, додайте два нарізані лимони і доведіть все до кипіння.
  2. Як тільки вода почне остигати, замочіть у ній брудні шкарпетки. В ідеалі залиште їх так на 1-2 години, щоб розчин добре ввібрався.
  3. Потім виперіть шкарпетки в машині, як завжди. Вони стануть майже такими ж білими, як першого дня!

Для тих, хто не знає, лимон є видатним засобом для чищення, що володіє чудовими властивостями видалення плям, відбілювання і дезодорування.

Родина буде у захваті! Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі

вівторок, 19 березень 2024, 11:15

Рецепт рублених котлет, які на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко, передають Патріоти України. Пропонуємо рецепт смачних рублених курячих котлет. Для таких котлет не потрібна м'ясорубка, готуються вони дуже швидко і завжди в...

Винна гаряча чи холодна вода? Чому з'являється лупа і що з цим робити

вівторок, 19 березень 2024, 10:59

Лупа - одне з найпоширеніших захворювань шкіри голови. За оцінками, вона може вражати щонайменше 50% населення. Лупа частіше зустрічається у чоловіків, ніж у жінок, швидше за все через різний гормональний баланс, передають Патріоти України. Основним си...