Шкарпетки будуть білі як сніг! Склянка цього продукту поверне їм "магазинний" вигляд

Білі шкарпетки - це важливий предмет нашого гардероба, який поєднується з будь-яким взуттям та здебільшого речей. Однак, а на відміну від кольорових шкарпеток, на білих добре видно бруд. І навіть після прання деякі стійкі плями не зникають повністю, передають Патріоти України.

Що ж робити? Є незвичайний спосіб їх миття, але все ж таки дуже дієвий, пише santeplus. Секрет криється в попередньому пранні: шкарпетки потрібно попередньо ретельно замочити в спеціально приготованому розчині, перш ніж завантажувати їх у пральну машину.

Як повернути білизну брудним шкарпеткам

Як приготувати "чарівний" розчин:

  1. У каструлю налийте воду, додайте два нарізані лимони і доведіть все до кипіння.
  2. Як тільки вода почне остигати, замочіть у ній брудні шкарпетки. В ідеалі залиште їх так на 1-2 години, щоб розчин добре ввібрався.
  3. Потім виперіть шкарпетки в машині, як завжди. Вони стануть майже такими ж білими, як першого дня!

Для тих, хто не знає, лимон є видатним засобом для чищення, що володіє чудовими властивостями видалення плям, відбілювання і дезодорування.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...