Шкідлива смакота: Які продукти в жодному разі не можна поєднувати

Лікарі розповіли, що деякі продукти харчування категорично не можна їсти разом. Це може призвести до великих проблем, передають Патріоти України.

Краще не поєднувати м'ясо і картоплю. Це досить важкі для шлунка продукти, які разом можуть призвести до проблем з травленням. М'ясо краще поєднувати з овочами. А ось картоплю їсти окремо.

А ось м'ясо і локшину краще не їсти разом з тієї причини, що це поєднання може призвести до ожиріння. Повільні вуглеводи важко засвоюються. Така ж історія, до речі, з поєднанням риба - випічка.

Крім того не варто їсти фрукти з м'ясом. А все тому що фрукти швидше набагато перетравлюються ніж м'ясо. Тому можуть виникнути проблеми з травленням.

Також не варто поєднувати картоплю з помідорами. Хоча багато хто любить робити таку запіканку, але практиці це дуже небезпечне поєднання. Помідори погано поєднуються з крохмалистими продуктами. Вони заважають крохмалю засвоїтися. Корисні речовини з картоплі і томатів перестають всмоктуватися. Виходить, порожнє блюдо. При цьому калорії нікуди не діваються.

Не варто їсти помідори разом з сиром. Як не дивно, але таке поєднання призводить до відкладення солей в суглобах. Тому краще розділяти два цих продукти.

Також не варто їсти молоко і випічку - можуть виникнути метеоризм і коліки. Тому краще не експериментувати і не перевіряти шлунок на міцність.

Ефект приємно здивує! ТОП-5 найкращих лікувальних сортів трав'яного чаю

субота, 11 травень 2024, 5:40

Чашка трав'яного чаю – здоровий спосіб розпочати свій день. Цей напій має противірусні та протимікробні властивості, зміцнює імунну систему, і вважається важливим продуктом у народній медицині. У цій статті OBOZ. UA познайомить вас із 5 найкращими ліку...

Приготуйте салат за цим рецептом - з ним ви забудете про олів’є

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:14

Салат олів’є любить багато людей, бо він дійсно смачний та поживний. І придумали його зовсім не за радянських часів. До речі, в класичному варіанті інгредієнтів жодної вареної ковбаси не було. Тільки натуральне відварене м’ясо та навіть раки. А це вже ...