Шкіра, оверсайз та джинс: Андре Тан назвав найтрендовіший верхній одяг на осінь 2023 року

Як би не хотілося в це вірити, але вже за кілька днів настане осінь. Тож саме час подумати про верхній одяг! Тому дизайнер Андре Тан зробив для вас добірку найстильнішого верхнього одягу цієї осені, передають Патріоти України.

1. Шкіряна куртка у вінтажному стилі

Шкіряні куртки давно стали важливою складовою нашого гардеробу. У цьому сезоні актуальними є саме вінтажні шкіряні куртки з потертостями і поясами на талії. Ви можете поєднувати їх з сукнями, продовживши тим самим життя улюбленим речам з літнього гардеробу, джинсами і всілякими штанами, а також речами в спортивному стилі.

2. Шкіряний тренч

Тренчі залишаються актуальними і цієї осені, адже це річ універсальна і практична! Модним трендом цієї осені стануть саме шкіряні тренчі. Тренч чудово пасуватиме як до джинсів і кросівок, так і до сукні та туфель на високому підборі, до в’язаних светрів та мініспідниць, до штанного костюма чи штанів/спідниці-олівця та сорочки.

3. Джинсова куртка

Тренд на нульові роки продовжує залишатися в лідерах цієї осені. А що як не джинсова куртка є маркером 2000-х років? Джинсова куртка - річ універсальна, яка дозволяє мати стильний вигляд і почувати себе комфортно в будь-якому образі. Зверніть увагу на джинсовки синього, чорного або білого кольору. І не бійтеся джинсових тотал луків.

4. Оверсайз пуховик

Комфорт, тепло та стиль в одній речі! Довгі оверзайзні пуховики — це ідеальний варіант на холодні осінні дні. Він підійде під усе без винятку! 100% must-have на осінь!

5. Пряме пальто

Пальто - це універсальна річ, без якої важко уявити прохолодну осінь. Воно має чудовий вигляд як з джоггерами і кросівками, так і з сукнею і високими чоботами. Зверніть увагу на графітову, бежеву і чорну палітру такого верхнього одягу. Вони будуть особливо вишуканими.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...