Наближаються зимові свята. Новорічний період незмінно асоціюється з запахом цитрусових, передають Патріоти України.
Зазвичай на святковому столі виявляються мандарини і апельсини. І якщо перший фрукт в більшості випадків досить просто позбавляється від шкірки, то з другим нерідко виникають проблеми.
Часом здається, що кірка намертво «прикріпилася» до часточок. В результаті очищення апельсина перетворюється в довгий і виснажливий процес, явно зайвий для свята.
Через це пропадає бажання вживати традиційну новорічну страву.
Втім, відмовляти собі не варто. "Податливим" можна зробити навіть найтвердіший цитрусовий. Для цього фрукт потребує особливої "обробки", яка, втім, багато часу не займе.
Куди покласти апельсин?
Цитрусовий фрукт слід відправити в мікрохвильову піч і розігріти там протягом 10 секунд.
Цього часу вистачить для того, щоб фрукт став досить м'яким. При цьому смакота не буде розігріватися занадто довго, завдяки чому не стане гарячою. Після "обробки" в мікрохвильовці шкірка буде буквально "злітати" з цитрусового.
Навіть найвишуканіший крем не врятує шкіру обличчя, якщо щодня вона торкається брудної наволочки. М’яка на дотик, ароматна після прання тканина — це не лише елемент затишку, а й справжній охоронець краси та здоров’я. Однак наволочка здатна стати й воро...
У рамках 30-річного дослідження вчені встановили зв’язок між певним стилем харчування і високою якістю старіння — тобто досягненням 70-річного віку без серйозних хронічних хвороб, зі збереженою когнітивною функцією, стабільним психічним станом і можлив...