Наближаються зимові свята. Новорічний період незмінно асоціюється з запахом цитрусових, передають Патріоти України.
Зазвичай на святковому столі виявляються мандарини і апельсини. І якщо перший фрукт в більшості випадків досить просто позбавляється від шкірки, то з другим нерідко виникають проблеми.
Часом здається, що кірка намертво «прикріпилася» до часточок. В результаті очищення апельсина перетворюється в довгий і виснажливий процес, явно зайвий для свята.
Через це пропадає бажання вживати традиційну новорічну страву.
Втім, відмовляти собі не варто. "Податливим" можна зробити навіть найтвердіший цитрусовий. Для цього фрукт потребує особливої "обробки", яка, втім, багато часу не займе.
Куди покласти апельсин?
Цитрусовий фрукт слід відправити в мікрохвильову піч і розігріти там протягом 10 секунд.
Цього часу вистачить для того, щоб фрукт став досить м'яким. При цьому смакота не буде розігріватися занадто довго, завдяки чому не стане гарячою. Після "обробки" в мікрохвильовці шкірка буде буквально "злітати" з цитрусового.
Якщо ви прокидаєтеся та бачите краплі води на внутрішній стороні вікна, у вас, ймовірно, проблема з конденсатом. Особливо ця проблема загострюється взимку та при сушінні одягу в квартирі або під час приготування їжі, передають Патріоти України. Але вия...
Щоб молота кава зберігала свій насичений смак і аромат протягом декількох місяців, важливо не лише герметично закривати банку, а й додати один особливий інгредієнт - темний шоколад, передають Патріоти України. Як це працює:. Темний шоколад не лише збер...