Шматок сиру і трохи картоплі - настільки апетитна страва, що хочеться ще і ще

Виходить настільки смачно, що складно відірватися. Це якраз той суп, який обожнюють діти і з'їдають до кінця дорослі. Готуйте подвійну порцію, бо добавки будуть просити всі, без винятку, передають Патріоти України.

Ніжну текстуру супу відмінно доповнять хрусткі гріночки, які ви можете подати разом із готовою стравою. Не зволікайте, мерщій приступайте до приготування.

Інгредієнти:

  • Цибуля — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Картопля — 200 г
  • Бульйон курячий — 1 л
  • Сіль — 1/2 ч. л.
  • Перець — 1/4 ч. л.
  • Сир твердих сортів — 250 г (він повинен добре плавитися)
  • Вершки 10% — 250 мл

Приготування:

  1. Нарізаємо дрібно цибулю, моркву натираємо на крупній тертці, потім робимо зажарку в каструлі.
  2. Очищену картоплю нарізаємо шматочками і додаємо в засмажку, заливаємо бульйоном.
  3. Варимо протягом 20 хвилин, до готовності картоплі.
  4. Солимо і перчимо за смаком, потім збиваємо блендером до однорідності.
  5. Сир натираємо на тертці і додаємо в суп, вливаємо вершки.
  6. Розмішуємо, щоб сир розчинився.

Джерело: Ukr.Media

Інакше пошкодуєте! Шкідливі харчові звички, від яких варто відмовитись негайно

середа, 2 квітень 2025, 6:47

Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, зосередьтеся на простих способах через щоденні харчові звички. Зокрема, зміни в раціоні можуть стати чудовим початком вашого шляху до здоров’я та самовдосконалення. Тож, як зробити кроки до здорового харчу...

Помилка може дорого коштувати! Кому в жодному разі не можна їсти вершкове масло

середа, 2 квітень 2025, 5:40

Вершкове масло — це той продукт, який ми їмо щодня, намащуючи на бутерброди чи додаючи до різноманітних страв і випічки. Однак лікарі рекомендують обмежити вживання цього продукту деяким людям, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...