Шви плитки у ванній стануть біліші за сніг - очистити їх допоможе один копійчаний засіб

Втомилися бачити, як стан вашої ванної кімнати погіршується через вологість, а шви плитки на вашій підлозі взагалі стали чорними? Не впадайте у відчай і не біжіть скуповувати різну хімію в магазин, адже існує дуже простий і бюджетне розв'язання цієї проблеми, передають Патріоти України.

Цвіль потрібно необхідно видаляти якнайшвидше, тому що вона може викликати алергію та проблеми з диханням, пише santeplus. І допоможе вам упоратися з цією проблемою – звичайна воскова свічка.

Чим відмити шви плитки у ванній від чорних плям

Віск захистить вашу плитку та її шви від надмірної вологи та плісняви, а поєднанні з харчовою содою – результат буде ідеальним. Що потрібно зробити:

  1. Зробіть пасту, змішавши дві столові ложки соди з невеликою кількістю води.
  2. Почистьте місця, уражені пліснявою, а після висихання протріть поверхні простою білою свічкою. Цього буде достатньо, щоб вони блищали і залишалися чистими щонайменше місяць.

Зазначимо, що віск також корисний для запобігання утворенню вапняного нальоту на кранах. Тож нею можна спокійно натирати крани, щоб захистити їх та повернути колишню славу.

А ви це знали? Вчені назвали найкращий режим для прання - не "вбиває" пральну машину, а також дає змогу економити воду.

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:23

Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...

А ви це знали? Для чого до курячого бульйону кладуть цибулю у шкаралупі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:10

Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передают...