Домашню піцу можна готувати з різного тіста і навіть із лаваша. Якщо ви хочете, щоб страва вийшла вдалою - використовуйте лаваш чи готове тісто. Для начинки можна використати ковбасу, сир, морепродукти, а для соусу - кетчуп, майонез, передають Патріоти України.
Кулінарка Олена поділилася в Instagram рецептом смачної піци з готового дріжджового тіста, із смачною начинкою.
Спосіб приготування:
1. Розморозьте тісто та розріжте на квадратики.
2. На кожен квадратик налийте кетчуп, майонез та розмажте.
3. Викладіть начинку.
4. Випікайте піцу в розігрітій духовці до 180°С близько 10 хвилин.
Кожен, хто хоч раз готував вечерю, знає цю проблему - сльози градом під час нарізання цибулі. Але фахівці з кулінарії запевняють: уникнути цього можна, якщо знати кілька простих хитрощів, передають Патріоти України. Цибуля викликає сльози через речовин...
Деякі продукти, які ми споживаємо щодня, можуть стати «ворогами» нашої фігури. Вони не лише додають зайві калорії, а й уповільнюють обмін речовин, передають Патріоти України. Солодощі та кондитерські вироби Цукор швидко підвищує рівень глюкози в крові...