Швидка та бюджетна справа! Закуска з курячих шлуночків по-корейськи

Курячі шлуночки унікальний продукт: коштують бюджетно, готуються просто, страви з них смачні та ситні. Сьогодні розповімо, як легко і швидко приготувати курячі шлуночки по-корейськи, передають Патріоти України.

Все дуже просто. Насамперед курячі шлунки потрібно відварити. Час варіння залежить від віку птахів. Шлунки курчат зваряться набагато швидше, ніж дорослих птахів.

Воду, в якій варяться шлунки, потрібно посолити, додати спеції – горошини чорного перцю і лавровий лист. Перевірити шлуночки на готовність можна так – дістати один і проколоти зубочисткою. У готовий субпродукт вона буде з легкістю. Готові шлуночки нарізити тонкими слайсами.

Цибулину нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської морковки або нарізати тонкою соломкою.

Часник подрібнити. Суворих пропорцій немає, але на 500 грам шлуночків достатньо однієї цибулини, однієї моркви та 2 – 3 зубчики часнику. А тепер закуску потрібно заправити приправою для приготування корейських страв. Це може бути заправка для моркви, капусти чи фрунчози.

Цей спосіб творить дива! Як знизити кров'яний тиск без ліків

неділя, 30 червень 2024, 23:00

Експерти Американської кардіологічної асоціації опублікували в журналі Circulation матеріал, де розповіли про ключові зміни у житті, які допомагають знижувати артеріальний тиск, передають Патріоти України. Інші дослідники із Школи медицини Університету...

Водіям на замітку! Як швидко в спеку охолодити сидіння та кермо автомобіля

неділя, 30 червень 2024, 22:00

Влітку під час спеки водії та пасажири стикаються з кількома труднощами. Одна з них - підвищення температури повітря у салоні автомобіля. І проблема полягає не тільки в тому, що в машині стає спекотно та душно, пише pixelinform.com, передають Патріоти ...