Швидка та бюджетна справа! Закуска з курячих шлуночків по-корейськи

Курячі шлуночки унікальний продукт: коштують бюджетно, готуються просто, страви з них смачні та ситні. Сьогодні розповімо, як легко і швидко приготувати курячі шлуночки по-корейськи, передають Патріоти України.

Все дуже просто. Насамперед курячі шлунки потрібно відварити. Час варіння залежить від віку птахів. Шлунки курчат зваряться набагато швидше, ніж дорослих птахів.

Воду, в якій варяться шлунки, потрібно посолити, додати спеції – горошини чорного перцю і лавровий лист. Перевірити шлуночки на готовність можна так – дістати один і проколоти зубочисткою. У готовий субпродукт вона буде з легкістю. Готові шлуночки нарізити тонкими слайсами.

Цибулину нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської морковки або нарізати тонкою соломкою.

Часник подрібнити. Суворих пропорцій немає, але на 500 грам шлуночків достатньо однієї цибулини, однієї моркви та 2 – 3 зубчики часнику. А тепер закуску потрібно заправити приправою для приготування корейських страв. Це може бути заправка для моркви, капусти чи фрунчози.

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Візуальна загадка, яку не може розв’язати 95% людей: Знайдіть тріснуте яйце за 10 секунд

субота, 12 липень 2025, 11:50

Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...