Швидка та бюджетна справа! Закуска з курячих шлуночків по-корейськи

Курячі шлуночки унікальний продукт: коштують бюджетно, готуються просто, страви з них смачні та ситні. Сьогодні розповімо, як легко і швидко приготувати курячі шлуночки по-корейськи, передають Патріоти України.

Все дуже просто. Насамперед курячі шлунки потрібно відварити. Час варіння залежить від віку птахів. Шлунки курчат зваряться набагато швидше, ніж дорослих птахів.

Воду, в якій варяться шлунки, потрібно посолити, додати спеції – горошини чорного перцю і лавровий лист. Перевірити шлуночки на готовність можна так – дістати один і проколоти зубочисткою. У готовий субпродукт вона буде з легкістю. Готові шлуночки нарізити тонкими слайсами.

Цибулину нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської морковки або нарізати тонкою соломкою.

Часник подрібнити. Суворих пропорцій немає, але на 500 грам шлуночків достатньо однієї цибулини, однієї моркви та 2 – 3 зубчики часнику. А тепер закуску потрібно заправити приправою для приготування корейських страв. Це може бути заправка для моркви, капусти чи фрунчози.

Автоцивілка 2025 - що нового в обов’язковому автострахуванні

середа, 9 квітень 2025, 14:27

З цього року почав діяти Закон «Про обов’язкове страхування…», що суттєво змінив правила на страховому ринку нашої країни. Дали старт поступовому підвищенню максимальних розмірів страхових виплат та наближенню їх до європейських стандартів. Крім того, ...

Дачникам на замітку! Чим підживити полуницю навесні, щоб отримати гарний урожай

середа, 9 квітень 2025, 12:05

Полуниця – улюблений фрукт, як дітей, так і дорослих. Для того, щоб виростити її вдома, треба знати кілька нюансів. Наприклад, варто удобрювати її тричі на рік, щоб вона давала гарні плоди. Це пов’язано з тим, що полуниця зазвичай росте кілька років пі...