Швидка та бюджетна справа! Закуска з курячих шлуночків по-корейськи

Курячі шлуночки унікальний продукт: коштують бюджетно, готуються просто, страви з них смачні та ситні. Сьогодні розповімо, як легко і швидко приготувати курячі шлуночки по-корейськи, передають Патріоти України.

Все дуже просто. Насамперед курячі шлунки потрібно відварити. Час варіння залежить від віку птахів. Шлунки курчат зваряться набагато швидше, ніж дорослих птахів.

Воду, в якій варяться шлунки, потрібно посолити, додати спеції – горошини чорного перцю і лавровий лист. Перевірити шлуночки на готовність можна так – дістати один і проколоти зубочисткою. У готовий субпродукт вона буде з легкістю. Готові шлуночки нарізити тонкими слайсами.

Цибулину нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської морковки або нарізати тонкою соломкою.

Часник подрібнити. Суворих пропорцій немає, але на 500 грам шлуночків достатньо однієї цибулини, однієї моркви та 2 – 3 зубчики часнику. А тепер закуску потрібно заправити приправою для приготування корейських страв. Це може бути заправка для моркви, капусти чи фрунчози.

А ви це знали? Як жорстка вода впливає на волосся

четвер, 6 березень 2025, 8:56

Мінеральні відкладення від жорсткої води можуть накопичуватися на стрижні волосся, що призводить до сухості, тьмяності та ламкості, передають Патріоти України. Про це розповіла Іен Салліс, трихологиня з Інституту волосся Фарджо. Це накопичення може зр...

Розставлено крапки над "і": Чи справді алкоголь робить нас щасливими

четвер, 6 березень 2025, 7:50

Останніми роками питання впливу алкоголю на наше щастя стало темою обговорення серед психологів та експертів з різних галузей. Але чи дійсно він має таку магічну силу, як багато хто вважає – спробуємо розібратися, передають Патріоти України з посилання...