Сьогодні приготуємо чебуреки швидко і смачно, буде м'ясна начинка з фаршу, а замість тіста візьмемо лаваш, передають Патріоти України.
З тестом ми сьогодні схитримо, а ось начинку зробимо чебуречну. Швидко і дуже смачно! Повторюйте на здоров'я!
Інгредієнти
Приготування
1. Все нарізаємо, перемішуємо, на свій смак додаємо в начинку сіль і чорний перець.
2. На кожну заготовку з лаваша викладаємо фарш, не намагайтеся покласти багато, не прожариться. Краї лаваша змажемо яєчним білком, що б чебурек добре склеївся і начинка не витікала.
3. Смажимо чебуреки на сковороді, в невеликій кількості олії. З двох сторін, до золотистої скоринки. Якщо зробили все правильно, чебуреки будуть надуватися на сковороді як справжні.
4. До таких чебуреків робимо швидкий соус, натираємо помідори без шкірки. Додаємо ложечку аджики і сіль.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...