Швидко і дуже смачно! Гора ледачих чебуреків за кілька хвилин - простий рецепт

Сьогодні приготуємо чебуреки швидко і смачно, буде м'ясна начинка з фаршу, а замість тіста візьмемо лаваш, передають Патріоти України.

З тестом ми сьогодні схитримо, а ось начинку зробимо чебуречну. Швидко і дуже смачно! Повторюйте на здоров'я!

Інгредієнти

  • фарш — 400 гр.
  • цибуля — 2 шт.
  • зелень петрушки
  • сіль, чорний перець
  • лаваш
  • яєчний білок
  • вода — 100 мл.
  • рослинна олія для смаження

Приготування

1. Все нарізаємо, перемішуємо, на свій смак додаємо в начинку сіль і чорний перець.

2. На кожну заготовку з лаваша викладаємо фарш, не намагайтеся покласти багато, не прожариться. Краї лаваша змажемо яєчним білком, що б чебурек добре склеївся і начинка не витікала.

3. Смажимо чебуреки на сковороді, в невеликій кількості олії. З двох сторін, до золотистої скоринки. Якщо зробили все правильно, чебуреки будуть надуватися на сковороді як справжні.

4. До таких чебуреків робимо швидкий соус, натираємо помідори без шкірки. Додаємо ложечку аджики і сіль.

Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.

Смачного!

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...