Швидко і дуже смачно! Гора ледачих чебуреків за кілька хвилин - простий рецепт

Сьогодні приготуємо чебуреки швидко і смачно, буде м'ясна начинка з фаршу, а замість тіста візьмемо лаваш, передають Патріоти України.

З тестом ми сьогодні схитримо, а ось начинку зробимо чебуречну. Швидко і дуже смачно! Повторюйте на здоров'я!

Інгредієнти

  • фарш — 400 гр.
  • цибуля — 2 шт.
  • зелень петрушки
  • сіль, чорний перець
  • лаваш
  • яєчний білок
  • вода — 100 мл.
  • рослинна олія для смаження

Приготування

1. Все нарізаємо, перемішуємо, на свій смак додаємо в начинку сіль і чорний перець.

2. На кожну заготовку з лаваша викладаємо фарш, не намагайтеся покласти багато, не прожариться. Краї лаваша змажемо яєчним білком, що б чебурек добре склеївся і начинка не витікала.

3. Смажимо чебуреки на сковороді, в невеликій кількості олії. З двох сторін, до золотистої скоринки. Якщо зробили все правильно, чебуреки будуть надуватися на сковороді як справжні.

4. До таких чебуреків робимо швидкий соус, натираємо помідори без шкірки. Додаємо ложечку аджики і сіль.

Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.

Смачного!

Розставлено крапки над "і": Чи можна підігрівати каву в мікрохвильовій печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 17:24

Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...

Помилка може дорого коштувати! Які страви не можна готувати в алюмінієвому посуді

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:38

Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...