Піца за популярністю поступається лише яєчні і вареникам. Спочатку її готували всією сім’єю на домашній кухні в урочистій обстановці. Але зараз це настільки повсякденна страва, що приготувати піцу можна навіть на сковорідці. Ми розповімо, як витратити на піцу всього 15 хвилин, передають Патріоти України.
Продукцію для начинки ми вибираємо самі. В основному це сир, ковбаси, свіжа зелень і гриби.
Приготуйте бездріжджове тісто. У миску насипте борошно, цукор, розпушувач і дрібку солі.
Потім влийте воду, розмішайте до однорідності і замісіть тісто.
Коли маса стане однорідною, накрийте рушником і відставте на деякий час для приготування начинки, подрібніть зелень або зробіть соус.
Розкачайте тісто до потрібного діаметру, викладіть його на сковорідку і доведіть до готовності на плиті, на повільному вогні. По готовності тісто слід просушити протягом 3 хвилин.
Потім зніміть сковорідку з вогню, переверніть тісто, викладіть начинку, соуси і знову поставте на плиту. Готувати на слабкому вогні під кришкою 8 хвилин і подавати до столу.
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...