Співачка Анастасія Приходько, мама трьох дітей, розповіла, як швидко і смачно приготувати панкейки з переспілих бананів. Процес приготування панкейків вона виклала у Instagram, зазначивши, що готує їх на сильно розігрітій пательні та подає з топінгами, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
- 2 переспілих банани;
- 550 гр борошна;
- 2 склянки молока;
- 2.ст.л олії соняшникової;
- 4−5 ст. л цукру + ванільний цукор;
- 3 яйця;
- розпушувач;
- дрібка солі.
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...