Одна з найсмачніших, найпопулярніших і найпростіших у приготуванні страв - салат "Олів'є". Готувати його можна по-різному: із солоними огірками та без, а також із маринованими грибами, ковбасою, курячою грудкою, без майонезу, із йогуртом, гірчицею, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться рецептом смачного "Олів'є" з авокадо, лососем, ікрою та смачною йогуртовим соусом із гірчицею.
Інгредієнти:
Для заправки:
Для подачі:
Спосіб приготування:
1. Поріжте авокадо та лосось разом із огірками та яйцями.
2. Змішайте все для соусу та заправте салат.
3. Викладіть салат на блюдо, прикрасьте червоною ікрою.
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...