Тефтелі - це м'ясні кульки. Цю страву можна зустріти у кожному куточку земної кулі. ЇЇ приготування не займає багато часу, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Яловичий фарш – 500 г;
- Цибуля – 1-2 шт;
- Рис – 150 г;
- Морква – 100 г;
- Яйце – 1 шт;
- Томатний соус – 4-5 ст.
- Рослинна олія – 2 ст.л.;
- Борошно – 1 ст.
- Сіль та перець - за смаком.
Приготування:
- Ретельно промийте рис і відваріть до повної готовності.
- Соус: в 300-400 мл води розведіть борошно, додайте томатний соус і розмішайте.
- На олії обсмажте дрібно нарізану цибулю, а потім додайте моркву.
- Влийте томатний соус.
- Після закипання соусу його потрібно посолити та поперчити.
- У глибоку ємність помістіть фарш до нього додайте яйце, рис, дрібно нарізану цибулю, поперчіть і посоліть. Інгредієнти слід замісити до однорідного стану.
- Вологими руками з фаршу сформуйте кульки, викладіть їх у форму для запікання.
- Тефтелі полийте томатним соусом і поставте в духовку, розігріту попередньо до 180 градусів, на 40 хвилин
Християни східного обряду 31 січня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика і затворника Микити Києво-Печерського, а також безсрібників Кіра, Іоанна, Афанасія, Євдокії і Феоктисти. За старим стилем 31 січня шанували грецького свято Афанасія Ве...
Досягнення величного віку 100 років може здатися досить складним завданням. Але, за словами одного експерта, це може стати більш імовірним із певними змінами способу життя, передають Патріоти України. 64-річний Ден Бюттнер багато років вивчав громади у...