Швидко і ефективно! Копійчаний засіб з легкістю відпере шторку для ванної від жовтизни і бруду

Шторки-фіранки покликані створити затишок і комфорт, захищають інші елементи ванної кімнати від бризок води, даючи грибку менше шансів, передають Патріоти України.

Але з часом вони набувають жовтого відтінку, поступово забруднюються — словом, втрачають первинний вигляд.Умілі господині знайшли економний спосіб, як повернути шторкам у ванній колишній вигляд і позбавити від забруднень.

Для цього народного засобу потрібна тільки вода і перекис водню (3 %). Компоненти з'єднують в рівних пропорціях і замочують шторку в отриманому розчині.

Потім шторку перуть і споліскують. В результаті від бруду і жовтизни немає ні сліду. До слова, перекис водню широко застосовується в побуті. Наприклад, цей інгредієнт допомагає відмити вапняний наліт, який з часом накопичується на ванні. Перекис наносять на проблемні ділянки, залишають на пів години, а потім миють і змивають засіб.

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...