Швидко і назавжди: Як усунути неприємний запах із туалету та ароматизувати його за копійки

Якщо ви щосили намагаєтеся знайти простий та економічний спосіб назавжди видалити неприємні запахи з ваших туалетів, знайте, що натуральні ароматизатори, без токсичних продуктів, найчастіше вже є на вашій кухні. Розповідаємо, як зробити дезодорант для туалету власноруч, передають Патріоти України.

Народні засоби боротьби з неприємним запахом у туалеті не дарма завоювали популярність, пише портал santeplus. Справді, є низка продуктів, які добре вбирають запахи. Ось найактуальніші:

Як позбутися неприємного запаху в туалеті

  • Харчова сода

Цей безпомилковий дезодорант позбавить вас неприємних запахів, які турбують вас вдома! Харчова сода не маскує запахи, а запобігає їх утворенню та нейтралізує, що дозволяє підтримувати якісну гігієну! Використовуйте цей натуральний домашній дезодорант, розмістивши невеликий мішечок із содою в туалеті або інших кімнатах будинку, та попрощайтеся із запахами, які заважають вашому повсякденному життю.

  • Кава

Для приємного запаху також зручно змолоти жменю кавових зерен і покласти в контейнер, який ви поставите в туалеті. Кава природним чином поглинає неприємні запахи та надає приємного аромату.

  • Цитрус

Апельсин також ефективний у запобіганні неприємним запахам: покладіть кілька сушених апельсинових кірок у тюлевий мішечок і поставте його в кут туалету, щоб освіжити повітря. Для посилення аромату можна додати корицю чи мускатний горіх.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...