
Деруни готують частіше, ніж гречаники. Якщо ви їх скуштуєте, то зміните свою думку. Зрештою, це не тільки смачно, але й корисно. Читайте рецепт приготування далі у статті, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі компоненти:
Цибулю поріжте, а моркву натріть. Відправте їх смажитися на олії. Додайте до них натертий часник, сіль та чорний мелений перець.
Відварену гречку та яйця перебийте блендером в однорідну масу. Введіть до них засмажку. А тепер формуємо котлети.
Опустіть котлети в панірувальні сухарі. Обсмажте на олії з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!
Смартфон давно перетворився на особистий сейф із листуванням, фото, паролями та банківськими додатками, тож для зловмисників він - цінніша здобич, ніж ноутбук. Одна необережна дія, підозрілий застосунок чи клік по фішинговому посиланню можуть відкрити ...
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...