Швидко й смачно! Як приготувати гречаники - альтернативу дерунам

Деруни готують частіше, ніж гречаники. Якщо ви їх скуштуєте, то зміните свою думку. Зрештою, це не тільки смачно, але й корисно. Читайте рецепт приготування далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні такі компоненти:

  • гречана крупа — 300 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • панірувальні сухарі;
  • часник — 3 зубки;
  • яйця — 3 шт.

Як приготувати

Цибулю поріжте, а моркву натріть. Відправте їх смажитися на олії. Додайте до них натертий часник, сіль та чорний мелений перець.

Відварену гречку та яйця перебийте блендером в однорідну масу. Введіть до них засмажку. А тепер формуємо котлети.

Опустіть котлети в панірувальні сухарі. Обсмажте на олії з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!

Ви могли це не знати! Чому олія піниться під час смаження та як цього уникнути

неділя, 28 грудень 2025, 19:06

Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...

А ви це знали? Навіщо досвідченим господиням радять заморожувати лавровий лист

неділя, 28 грудень 2025, 18:45

Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...