
Деруни готують частіше, ніж гречаники. Якщо ви їх скуштуєте, то зміните свою думку. Зрештою, це не тільки смачно, але й корисно. Читайте рецепт приготування далі у статті, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі компоненти:
Цибулю поріжте, а моркву натріть. Відправте їх смажитися на олії. Додайте до них натертий часник, сіль та чорний мелений перець.
Відварену гречку та яйця перебийте блендером в однорідну масу. Введіть до них засмажку. А тепер формуємо котлети.
Опустіть котлети в панірувальні сухарі. Обсмажте на олії з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!
Обидва види м’яса мають свої переваги, передають Патріоти України.
Багато хто з нас напередодні новорічних свят відчуває особливе бажання дізнатися, які сюрпризи готує зима 2025–2026 років. Завдяки цьому простому тесту ви зможете отримати підказку від своєї підсвідомості та налаштуватися на потрібну хвилю, передають П...