Піца – улюблена страва тих, хто хоче швидко, недорого та ситно поїсти. Її приготування займає загалом 10 хвилин. Дізнайтеся, як приготувати піцу вдома самому.
Для приготування чотирьох порцій вам знадобляться кілька інгредієнтів. Щоб приготувати тісто, використовуйте:
Для начинки можуть підійти будь-які продукти, які є у холодильнику. Рецепт цієї піци передбачає додавання:
Для випікання піци в сковороді за 10 хвилин спершу зробіть тісто. Щоб приготувати рідке тісто для піци, добре перемішайте за допомогою вінчика яйця, майонез, борошно та трохи солі.
Потім вилийте тісто у сковороду. Необхідно, щоб сковорідка мала антипригарне покриття. Інакше ваш кулінарний шедевр ризикує стати пригорілим. Обережно розподіліть кетчуп по всій поверхні тіста.
Візьміть овочі та ковбасу і наріжте їх. Найкраще вибрати для нарізки кубічну форму невеликого розміру. Також підійдуть і кружечки, якщо кубики для вас абсолютно неприйнятні. Розкладіть шматочки у довільному порядку по всій поверхні тіста.
Присипте все тертим сиром. Не варто шкодувати сир, додавайте щедро. Сир можна вибрати будь-який, на ваш смак. Це не має значення і залежить від ваших смакових уподобань та настрою.
Поставте сковороду з “ледачою” піцою на повільний вогонь. Потім обережно накрийте кришкою. Випікати таку піцу слід протягом 10 хвилин. Обережно з часом випікання, не перетримайте. Інакше піца може підгоріти або вийти не смачною. Подавати її краще гарячою з чаєм або кавою.
Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...
Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...