Швидко й смачно! Простий рецепт піци на сковороді за 10 хвилин

Піца – улюблена страва тих, хто хоче швидко, недорого та ситно поїсти. Її приготування займає загалом 10 хвилин. Дізнайтеся, як приготувати піцу вдома самому.

Подробиці

Для приготування чотирьох порцій вам знадобляться кілька інгредієнтів. Щоб приготувати тісто, використовуйте:

  • 3 яйця;
  • 5 столових ложок майонезу;
  • 5 столових ложок борошна;
  • сіль за смаком.

Для начинки можуть підійти будь-які продукти, які є у холодильнику. Рецепт цієї піци передбачає додавання:

  • ковбаси;
  • сиру;
  • помідорів;
  • солоних огірків;
  • ріпчастої цибулі;
  • часнику;
  • кетчупу.

Для випікання піци в сковороді за 10 хвилин спершу зробіть тісто. Щоб приготувати рідке тісто для піци, добре перемішайте за допомогою вінчика яйця, майонез, борошно та трохи солі.

Потім вилийте тісто у сковороду. Необхідно, щоб сковорідка мала антипригарне покриття. Інакше ваш кулінарний шедевр ризикує стати пригорілим. Обережно розподіліть кетчуп по всій поверхні тіста.

Візьміть овочі та ковбасу і наріжте їх. Найкраще вибрати для нарізки кубічну форму невеликого розміру. Також підійдуть і кружечки, якщо кубики для вас абсолютно неприйнятні. Розкладіть шматочки у довільному порядку по всій поверхні тіста.

Присипте все тертим сиром. Не варто шкодувати сир, додавайте щедро. Сир можна вибрати будь-який, на ваш смак. Це не має значення і залежить від ваших смакових уподобань та настрою.

Поставте сковороду з “ледачою” піцою на повільний вогонь. Потім обережно накрийте кришкою. Випікати таку піцу слід протягом 10 хвилин. Обережно з часом випікання, не перетримайте. Інакше піца може підгоріти або вийти не смачною. Подавати її краще гарячою з чаєм або кавою.

Господиням на замітку! Які помідори краще обрати для консервації - три основні критерії

субота, 22 червень 2024, 21:28

Консервація продуктів на зиму - це одне з основних занять господинь влітку. Для того, щоб продукти зберігались цілу зиму та не нанесли шкоду організму, слід уважно підходити до їх вибору, передають Патріоти України. Як правильно обирати помідори для ко...

Коли солити пельмені? Є помилка, якої припускається багато господинь

субота, 22 червень 2024, 17:15

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України. По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має ...