Для цього салату вам знадобиться копчена куряча грудка, хрустка соковита груша зимового сорту та будь-який твердий сир, який ви любите, передають Патріоти України.
Салат виходить дуже смачним, додаткової свіжості йому надає мікс салатного листя, а сухарики роблять текстуру більш виразною. Рецептом простого і швидкого в приготуванні салату поділився сайт "ЯБ Поїла".
Замість майонезу в цьому салаті використовується легка заправка із зерновою гірчицею і краплею меду, яка сплітає смаки всіх інгредієнтів у єдиний букет.
Крок 1: Наріжте батон дрібними кубиками, додайте рослинну олію та прованські трави. Викладіть хліб на деко і підсушіть його в духовці близько 5 хвилин за температури 180 градусів.
Крок 2: Для заправки з'єднайте в одній мисці оливкову олію, мед і гірчицю. Почніть активно збивати заправку виделкою або вінчиком. Як тільки маса почне світлішати, додайте сік лимона.
Крок 3: Наріжте копчену курячу грудку смужками.
Крок 4: Грушу наріжте тонкими скибочками.
Крок 5: Зробіть тонкі слайси сиру за допомогою овочечистки або сирного ножа.
Крок 6: Викладіть мікс салатного листя на плоску тарілку.
Крок 7: Додайте нарізане куряче м'ясо.
Крок 8: Зверху розкладіть слайси груші.
Крок 9: Полийте салат приготовленою заправкою.
Крок 10: Додайте зверху шматочки сиру.
Крок 11: Посипте сухариками та одразу подавайте до столу.
Якщо ви важко засинаєте, варто додати до вечірнього ритуалу трав’яні чаї, які допомагають розслабитись і покращують якість сну. Ми поговорили з дієтологинею Лорі Райт та сертифікованим сомельє чаю Джі Чо, щоб дізнатись, які чаї справді працюють і як їх...
Колишня працівниця авіакомпанії British Airways Джейн Хоукс поділилася практичними порадами для тих, хто хоче уникнути джетлагу та виснаження після тривалого перельоту. І головне - вона пояснила, якого місця в салоні літака краще уникати. Про це пише в...