Швидко, просто і дуже смачно! Покроковий рецепт, як зробити мариновані огірки в спрайті

Ці незвичайні огірки на зиму іноді ще називають мариновані огірки по-корейськи. Вони виходять солодкі і хрусткі - але за рахунок перчика чилі в своєму складі цей рецепт маринованих огірків ще й порадує шанувальників по-східному гострої кухні, передають Патріоти України.

На приготування в цілому йде близько трьох годин. Однак активно працювати ручками доведеться хвилин двадцять, а при належній вправності – і менше.

Інгредієнти:

  • огірки: якщо крупненькі, то дві-три штуки, а якщо маленькі огірочки - то потрібно чотири;
  • дев'ятивідсотковий оцет - три чайних ложки;
  • один перець чилі;
  • цукор - чайна ложка;
  • сіль - дві-три чайних ложки;
  • Спрайт - стакан стандартний (на 250 мл).

Як це все готувати:

  1. Огірки для цього рецепта зазвичай нарізають довгими тонкими смужками. Найзручніше це робити овочечисткою. Чилі дрібно рубають.
  2. Усі інгредієнти складають у глибоку ємність (банку, миску, тарілку) – щоб рідина згодом повністю покривала овочі.
  3. Останнім додають Спрайт - і прибирають ємність до холодильника приблизно на три години. Пробувати можна вже за пару годин.
Джерело: УНІАН

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...