Швидко розм’якшити вершкове масло можна без нагріву - хитрий трюк (відео)

Іноді на кухні виникає необхідність дуже швидко розм’якшити вершкове масло для бутерброда, або для приготування пирога. Є спосіб зробити це дуже швидко і без використання мікрохвильової печі, передають Патріоти України.

Лайфхаком поділилася блогер roxy369 у TikTok. На відео показано, як за допомогою ситечка, яке є практично на кожній кухні, можна за лічені секунди отримати розм’якшене масло.

Що потрібно робити:

  • Покласти масло на стіл та зняти упаковування.
  • Взяти до рук ситечко і притискаючи його до бруска знімати верхній шар масла.
  • Розм’якшена маса збереться всередині сита і буде готова до використання.

Цей лайфхак скоротить час приготування бутербродів. А ще дозволить обійтися без тертки, щоб подрібнити масло для приготування пісочного тіста.


Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...

Що заважає вашому щастю? Цей тест у картинці визначить життєву перешкоду

середа, 24 квітень 2024, 15:14

Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...