Незрівнянно смачно, швидко, легко, просто, на кожен день! Смажені огірки схожі на смак молодих обсмажених цукіні. Така страва ідеально урізноманітнить ваше пісне меню. А ще воно підійде тим, хто слідкує за своєю фігурою!
Огірки візьміть свіжі, з тонкою та не гіркою шкіркою. Огірки та зелень вимийте та обсушіть паперовими рушниками.
Огірки наріжте не дуже товстими шматочками, шкірку з огірків можна не знімати. Якщо вона у вас надто жорстка чи гірчить, можете її зрізати.
Відправте огірки в друшляк і посипте сіллю. Солі візьміть не багато, буквально пару дрібок. Обережно все перемішайте і залиште таким чином на 20-30 хвилин. Сіль витягне з овочів зайву вологу, яка заважатиме при обсмажуванні.
У цей час почистіть пару зубків часнику, промийте і розріжте вздовж на 4-6 частин.
Огірки відіжміть від зайвої вологи і обсушіть паперовими рушниками.
Обвалюйте огірки в кукурудзяному крохмалі. За бажанням можете використовувати картопляний крохмаль або зовсім пропустити цей крок. Але як показала практика, з крохмалем страва виходить цікавішою.
У сковороді розігрійте рослинну або оливкову олію. Відправте часник обсмажуватись. Як тільки часник стане трохи золотистим, виловіть його зі сковороди за допомогою виделки і приберіть в окрему невелику ємність. Олія взяла часниковий аромат, можна приступати до наступного кроку.
У сковороду відправте огірки. Обсмажте їх на сильному полум’ї до золотистої скоринки.
Потім переверніть кожен шматочок і залиште смажитися до готовності.
Додайте в сковорідку соєвий соус. Посипте кунжутом і перемішайте.
Далі за бажанням додайте перець чилі, його кількість відрегулюйте на свій смак залежно від того, наскільки гостру страву ви хочете отримати в результаті. Залиште на плиті доти, поки соус випарується до потрібного ступеня. Охолоджений часник наріжте дрібно і додайте до огірків.
Посипте готові огірочки свіжою зеленню, ідеально підійдуть кріп або зелена молода цибуля.
Готово можна подавати!
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...
Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...