Ця західноукраїнська страва може замінити хліб при подачі супу, стати простим, але ситним перекусом, або ж — повноцінною закускою. Назва страви не має нічого спільного з Бандерою, вона походить від молдавського міста Бендери, зазначають Патріоти України.
Спочатку страва готувалася з млинцями, але щоб зробити її швидшою, використовують тонкий лаваш. Окрім того, ви можете експериментувати з начинками: додавати сир, томати та різні види фаршу.
Інгредієнти:
Приготування:
Поріжте лаваш на смужки товщиною близько 8-10 см.
Заправте фарш за смаком. Ми рекомендуємо додати в нього цибулю, кріп, трохи молока для більш м'якої консистенції та улюблені спеції.
Намажте лаваш фаршем, трохи відступаючи від краю, щоб фарш не вивалювався під час смажіння. Скрутіть лаваш трикутниками.
Збовтайте яйце і перед смажінням умочіть у нього ваші бендерики. Смажте на невеликому вогні на рослинній олії. Смачного!
Людська природа неоднорідна. У філософії це називають світлом і темрявою, інь та янь. Хочете дізнатися, яка саме тіньова сторона прихована у вашому характері? Цей короткий психологічний тест із TikTok допоможе розкрити правду, передають Патріоти Україн...
Власників посудомийних машин застерегли від розміщення у своїх посудомийних машинах трьох типів кухонного посуду : пластику, нержавіючої сталі та дерева, передають Патріоти України. Фахівці з побутової техніки Hisense UK виявили, що посуд, виготовлений...