
Ця західноукраїнська страва може замінити хліб при подачі супу, стати простим, але ситним перекусом, або ж — повноцінною закускою. Назва страви не має нічого спільного з Бандерою, вона походить від молдавського міста Бендери, зазначають Патріоти України.
Спочатку страва готувалася з млинцями, але щоб зробити її швидшою, використовують тонкий лаваш. Окрім того, ви можете експериментувати з начинками: додавати сир, томати та різні види фаршу.
Інгредієнти:
Приготування:
Поріжте лаваш на смужки товщиною близько 8-10 см.
Заправте фарш за смаком. Ми рекомендуємо додати в нього цибулю, кріп, трохи молока для більш м'якої консистенції та улюблені спеції.
Намажте лаваш фаршем, трохи відступаючи від краю, щоб фарш не вивалювався під час смажіння. Скрутіть лаваш трикутниками.
Збовтайте яйце і перед смажінням умочіть у нього ваші бендерики. Смажте на невеликому вогні на рослинній олії. Смачного!
Магній може стати справжнім союзником у боротьбі із зайвою вагою. Як пояснюють дієтологи, регулярний прийом добавок із магнієм допомагає зменшити набряки, знизити рівень гормону стресу - кортизолу та врегулювати рівень глюкози в крові, передають Патріо...
Експерти назвали перелік речей, без яких холод може стати справжнім випробуванням для водія. Подбайте про те, щоб ви «запаслися» необхідним пере стартом сезону. Про це повідомляє UAMOTORS, передають Патріоти України. Фахівець радить завжди мати в багаж...