Швидкий яблучний торт з великою кількістю начинки. Особливість пирога в тому, що в ньому немає бісквіта або коржа, і лише в якості тонкого прошарку є невелика кількість манної крупи і борошна. Соковитий, ароматний, а головне смачний десерт на швидку руку, який можна приготувати за годину, передають Патріоти України.
Що знадобиться
Як приготувати швидкий пиріг
Розпушувач змішати з борошном і додати в манну крупу з цукром. З'єднати віночком.
В терті яблука додати цукор і корицю, перемішати.
В іншій мисці яйце, масло і молоко збити віночком.
Високе деко 21 на 36 см змастити олією, присипати борошном.
На дно тонким шаром посипати 1/3 від сухої борошняної суміші.
Зверху викласти 1/3 частини яблук з корицею.
Знову
посипати борошняною сумішшю і викласти яблука. Повторити останній шар в
тій же послідовності: посипання борошна і шар тертих яблук.
Зверху яблука залити олійно-молочною сумішшю, рівномірно розподіливши її по всій формі.
Поставити в піч на 60 хвилин при температурі 180 градусів.
Приготувати збиті вершки: збити їх віночком, щоб вийшов густий крем. Викласти збиті вершки на верхівку яблучного пирога.
І акуратно розподілити тонким шаром.
11 квітня за новим стилем вшановують пам'ять священномученика Антипа Асійського, мученика Мартиніана і святого Калініка Черніцького. За старим стилем у сьогодні згадують священномученика Марка, єпископа Арефусійського. У народі свято 11 квітня було від...
Після 70 років люди часто помічають зміни у своїх когнітивних здібностях. Одним зі способів підтримати ясність думок є скорочення споживання певних продуктів, які можуть шкодити функціям мозку, передають Патріоти України. Дієта, багата антиоксидантами,...