Швидкий яблучний торт з великою кількістю начинки. Особливість пирога в тому, що в ньому немає бісквіта або коржа, і лише в якості тонкого прошарку є невелика кількість манної крупи і борошна. Соковитий, ароматний, а головне смачний десерт на швидку руку, який можна приготувати за годину, передають Патріоти України.
Що знадобиться
Як приготувати швидкий пиріг
Розпушувач змішати з борошном і додати в манну крупу з цукром. З'єднати віночком.
В терті яблука додати цукор і корицю, перемішати.
В іншій мисці яйце, масло і молоко збити віночком.
Високе деко 21 на 36 см змастити олією, присипати борошном.
На дно тонким шаром посипати 1/3 від сухої борошняної суміші.
Зверху викласти 1/3 частини яблук з корицею.
Знову
посипати борошняною сумішшю і викласти яблука. Повторити останній шар в
тій же послідовності: посипання борошна і шар тертих яблук.
Зверху яблука залити олійно-молочною сумішшю, рівномірно розподіливши її по всій формі.
Поставити в піч на 60 хвилин при температурі 180 градусів.
Приготувати збиті вершки: збити їх віночком, щоб вийшов густий крем. Викласти збиті вершки на верхівку яблучного пирога.
І акуратно розподілити тонким шаром.
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...