Швидкий яблучний тортик "Виручалочка" - виручить завжди, коли терміново потрібен десерт

Швидкий яблучний торт з великою кількістю начинки. Особливість пирога в тому, що в ньому немає бісквіта або коржа, і лише в якості тонкого прошарку є невелика кількість манної крупи і борошна. Соковитий, ароматний, а головне смачний десерт на швидку руку, який можна приготувати за годину, передають Патріоти України.

Що знадобиться

Для тіста:

200 грамів борошна;
180 грамів цукру;
200 грамів манної крупи;
1 упаковка розпушувача.

Для начинки:

1 кг тертих на крупній тертці яблук;
30 грамів ванільного цукру;
10 грамів кориці.

Для верхівки:

100 мл олії;
250 мл молока;
1 яйце.

Для прикрас:

3 упаковки збитих вершків;
молоко;
кориця.



Як приготувати швидкий пиріг



Розпушувач змішати з борошном і додати в манну крупу з цукром. З'єднати віночком.





В терті яблука додати цукор і корицю, перемішати.





В іншій мисці яйце, масло і молоко збити віночком.





Високе деко 21 на 36 см змастити олією, присипати борошном.





На дно тонким шаром посипати 1/3 від сухої борошняної суміші.





Зверху викласти 1/3 частини яблук з корицею.



Знову

посипати борошняною сумішшю і викласти яблука. Повторити останній шар в

тій же послідовності: посипання борошна і шар тертих яблук.





Зверху яблука залити олійно-молочною сумішшю, рівномірно розподіливши її по всій формі.





Поставити в піч на 60 хвилин при температурі 180 градусів.



Приготувати збиті вершки: збити їх віночком, щоб вийшов густий крем. Викласти збиті вершки на верхівку яблучного пирога.





І акуратно розподілити тонким шаром.





Посипати зверху меленою корицею.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...