
Швидкий яблучний торт з великою кількістю начинки. Особливість пирога в тому, що в ньому немає бісквіта або коржа, і лише в якості тонкого прошарку є невелика кількість манної крупи і борошна. Соковитий, ароматний, а головне смачний десерт на швидку руку, який можна приготувати за годину, передають Патріоти України.
Що знадобиться
Як приготувати швидкий пиріг
Розпушувач змішати з борошном і додати в манну крупу з цукром. З'єднати віночком.
В терті яблука додати цукор і корицю, перемішати.
В іншій мисці яйце, масло і молоко збити віночком.
Високе деко 21 на 36 см змастити олією, присипати борошном.
На дно тонким шаром посипати 1/3 від сухої борошняної суміші.
Зверху викласти 1/3 частини яблук з корицею.
Знову
посипати борошняною сумішшю і викласти яблука. Повторити останній шар в
тій же послідовності: посипання борошна і шар тертих яблук.
Зверху яблука залити олійно-молочною сумішшю, рівномірно розподіливши її по всій формі.
Поставити в піч на 60 хвилин при температурі 180 градусів.
Приготувати збиті вершки: збити їх віночком, щоб вийшов густий крем. Викласти збиті вершки на верхівку яблучного пирога.
І акуратно розподілити тонким шаром.
Напередодні Нового року ми часто постаємо перед вибором - що ж подарувати чоловікові, хлопцеві, братові чи татові, передають Патріоти України. Хочеться обрати подарунок, який не лише потішить та буде корисним. Втім, важливо пам’ятати, що деякі презенти...
Чи знаєте ви точний час свого народження? В астрології це має величезне значення. Добу поділяють на шість чотиригодинних періодів, і кожен із них формує риси характеру, життєвий шлях та навіть можливі небезпеки, передають Патріоти України. Момент, коли...