Наявність швидкого рецепта для обіду або вечері - це мастхев для будь-якої господині. Заливний пиріг з капусти готується не тільки швидко, але і виходить дуже смачним. Пиріг з капусти можна приготувати в сковорідці або в духовці, передають Патріоти України.
Можна по праву вважати, що цей пиріг з капусти швидкого приготування. Вже через 20 хвилин можна буде насолоджуватися готовим блюдом. Нам знадобляться наступні інгредієнти:
Цибулю і капусту треба дрібно нарізати. Цибулюобсмажуємо до прозорості і додаємо капусту. Готуємо, поки вона не стане м'якою і золотистою. Солимо і перчимо.
В окремій мисці збити яйця. Додати борошно, молоко і перемішати до однорідності. Повертаємо капусту в сковорідку, розрівнюємо і рівномірно виливаємо тісто. Коли внизу тісто підрум'яниться, за допомогою тарілки перевертаємо і готуємо ще кілька хвилин. За бажанням зверху натираємо сир. Також можна приготувати капустяний пиріг на кефірі.
Капустяний пиріг в духовці займе більше часу, проте цей ледачий варіант підійде для тих, хто хоче все закинути в форму і відправитися у своїх справах, поки готується їжа. Для приготування потрібні:
У глибокій сковороді розігрійте масло і обсмажте цибулю до прозорого стану. Додайте капусту і готуйте до м'якості. У мисці змішайте борошно, яйця, кефір, сіль і перець. Збийте до однорідності і додайте туди капусту, тертий сир, борошно і знову перемішайте. Змастіть форму для запікання маслом і вилийте в неї майбутній пиріг. Випікати треба близько 30-40 хвилин при 180 градусах.
Подивіться уважно на зображення: що ви помітили першим - сонце чи квітку? Ваш вибір може багато розповісти про ваші внутрішні потреби та спосіб сприйняття світу, передають Патріоти України. Як трактувати вибір:. Сонце. Квітка. Цей тест – чудовий спосіб...
Холодильник - одне з найбрудніших місць у домі, хоча ми рідко про це задумуємося. Там накопичуються залишки їжі, бактерії, а іноді навіть цвіль. Саме тому експерти радять ретельно мити холодильник щонайменше раз на місяць. Це не лише допоможе позбутися...