Швидкий капустяний пиріг на сковороді - ця вечеря за 20 хвилин підкорить будь-кого

Наявність швидкого рецепта для обіду або вечері - це мастхев для будь-якої господині. Заливний пиріг з капусти готується не тільки швидко, але і виходить дуже смачним. Пиріг з капусти можна приготувати в сковорідці або в духовці, передають Патріоти України.

Пиріг з капусти на сковороді

Можна по праву вважати, що цей пиріг з капусти швидкого приготування. Вже через 20 хвилин можна буде насолоджуватися готовим блюдом. Нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • капуста - 1 середній качан;
  • цибуля - 1 шт.;
  • яйця - 2 шт.;
  • борошно - 200 г;
  • молоко - 200 мл.
  • сир - 100 г.
  • рослинна олія - 3 ст. л.

Цибулю і капусту треба дрібно нарізати. Цибулюобсмажуємо до прозорості і додаємо капусту. Готуємо, поки вона не стане м'якою і золотистою. Солимо і перчимо.

В окремій мисці збити яйця. Додати борошно, молоко і перемішати до однорідності. Повертаємо капусту в сковорідку, розрівнюємо і рівномірно виливаємо тісто. Коли внизу тісто підрум'яниться, за допомогою тарілки перевертаємо і готуємо ще кілька хвилин. За бажанням зверху натираємо сир. Також можна приготувати капустяний пиріг на кефірі.

Ледачий капустяний пиріг на кефірі

Капустяний пиріг в духовці займе більше часу, проте цей ледачий варіант підійде для тих, хто хоче все закинути в форму і відправитися у своїх справах, поки готується їжа. Для приготування потрібні:

  • капуста - 500 г;
  • борошно - 200 г.;
  • кефір - 200 мл;
  • яйця - 2 яйця;
  • сир - 100 г;
  • цибуля - 1 шт.
  • масло для смаження - 2 ст. л.

У глибокій сковороді розігрійте масло і обсмажте цибулю до прозорого стану. Додайте капусту і готуйте до м'якості. У мисці змішайте борошно, яйця, кефір, сіль і перець. Збийте до однорідності і додайте туди капусту, тертий сир, борошно і знову перемішайте. Змастіть форму для запікання маслом і вилийте в неї майбутній пиріг. Випікати треба близько 30-40 хвилин при 180 градусах.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...