
Швидкий пиріг на кефірі з варенням приготувати дуже просто. Але при цьому він вирішує відразу кілька завдань. У тісто можна використовувати залишки недопитого кефіру і недоїденого варення. Випічка виходить ніжною і пухкою, відмінна заміна магазинному бісквіту і печиву, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Секрети приготування:
1. Варення вилити в глибоку ємність, додати соду і перемішати. Повинна з'явитися піна, якщо реакція не пішла, то додайте щіпку лимонної кислоти або 0,5 ч. л. оцту.
2. Яйця злегка збити з цукром, змішати з кефіром. Всипати борошно, ванілін або цедру і збити міксером до однорідності.
 3. Влити варення і ще раз добре перемішати.
3. Влити варення і ще раз добре перемішати.
4. Форму для випічки змастити рослинним маслом, посипати борошном або сухарями. Вилити тісто і рівномірно розподілити лопаткою.
5. Поставити форму з тістом в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25 – 30 хвилин. Готовність швидкого пирога на кефірі перевіряйте дерев'яною шпажкою.
6. Готовому пирогу слід дати охолонути у формі. Потім вийняти на велике блюдо. При бажанні можна посипати цукровою пудрою або полити шоколадною глазур'ю. Приємного чаювання!
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...
Момент, коли ви стоїте в дверях кухні чи іншої кімнати і думаєте: "Навіщо я сюди прийшов?", знайомий багатьом. Це не ознака втрати пам’яті — просто працює так званий ефект дверного отвору. передають Патріоти України. Що це таке Вчені, зокрема Габріель...