Приготувати смачний, ніжний і ароматний шашлик зі свинини вдається не всім і не завжди. Шеф-кухарі поділилися секретним маринадом, який ніколи не підведе і прискорить процес маринування м'яса, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
М'ясо поріжте порційними шматочками, додайте сіль і мелений перець, посипте цукром та полийте оцтом.Лук наріжте тонкими кільцями і додайте до м'яса. Перемішайте, залиште маринуватися 3-4 години в холодному місці. За цей час шматочки свинини повністю вберуть маринад, придбають ніжність, апетитний смак і аромат.
Поріжте кільцями болгарський перець, наколіть на шампури шматочки свинини, чергуючи їх з цибулею та перцем. Смажте шашлик зі свинини над розжареним вугіллям на мангалі до готовності. Подавайте гарячим. Смачного!
Американська бортпровідниця Шер Кіллоу з Далласа, яка вже шість років працює в авіації, закликала пасажирів припинити носити один популярний предмет гардеробу на борту. За її словами, це не лише негігієнічно, а й потенційно небезпечно - можна підхопити...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...