Приготувати смачний, ніжний і ароматний шашлик зі свинини вдається не всім і не завжди. Шеф-кухарі поділилися секретним маринадом, який ніколи не підведе і прискорить процес маринування м'яса, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
М'ясо поріжте порційними шматочками, додайте сіль і мелений перець, посипте цукром та полийте оцтом.Лук наріжте тонкими кільцями і додайте до м'яса. Перемішайте, залиште маринуватися 3-4 години в холодному місці. За цей час шматочки свинини повністю вберуть маринад, придбають ніжність, апетитний смак і аромат.
Поріжте кільцями болгарський перець, наколіть на шампури шматочки свинини, чергуючи їх з цибулею та перцем. Смажте шашлик зі свинини над розжареним вугіллям на мангалі до готовності. Подавайте гарячим. Смачного!
Православне свято 7 квітня (20 квітня за старим стилем) - день пам'яті преподобного Георгія, сповідника, митрополита Митиленського. За юліанським календарем - Благовіщення Пресвятої Богородиці, одне з 12 найбільших християнських свят року, нагадують ...
Учені з’ясували, що звичка користуватися ґаджетами перед сном і одразу після значно збільшує ризик безсоння і скорочує тривалість сну, передають Патріоти України. У дослідженні, що охопило понад 45 000 молодих людей у Норвегії, було виявлено, що кожна ...