Швидкий шашлик зі свинини - рецепт маринаду, який ніколи не підведе

Приготувати смачний, ніжний і ароматний шашлик зі свинини вдається не всім і не завжди. Шеф-кухарі поділилися секретним маринадом, який ніколи не підведе і прискорить процес маринування м'яса, передають Патріоти України.

Шашлик зі свинини з секретним маринадом

Інгредієнти:

  • 1,5 кг свинини (шия)
  • 5 цибулин
  • 4 солодких болгарських перцю
  • 8 ст. л. столового оцту
  • 5 ст. л. цукру
  • 1,5 - 2 ст. л. солі
  • 2 ч. л. чорного меленого перцю

Спосіб приготування:

М'ясо поріжте порційними шматочками, додайте сіль і мелений перець, посипте цукром та полийте оцтом.Лук наріжте тонкими кільцями і додайте до м'яса. Перемішайте, залиште маринуватися 3-4 години в холодному місці. За цей час шматочки свинини повністю вберуть маринад, придбають ніжність, апетитний смак і аромат.

Поріжте кільцями болгарський перець, наколіть на шампури шматочки свинини, чергуючи їх з цибулею та перцем. Смажте шашлик зі свинини над розжареним вугіллям на мангалі до готовності. Подавайте гарячим. Смачного!

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...