Шеф "Пекельної кухні" Алекс Якутов поділився рецептом страви, яка може бути як ідеальним сніданком, так і ідеальним перекусом, передають Патріоти України.
Піца Маргарита"
Для дріжджового тіста знадобиться:
борошно 70% - 1 кг
вода — 700 г
дріжджі — 5 г
сіль — 3 г
Для соусу:
помідори — 1 кг
цукор — 1 ч. л.
сіль — ½ ч. л.
базилік — 5 г
сир — 200 г
томати черрі — 100 г
приготування:
Замісити тісто й дати йому настоятися.
Сформувати з тіста кульки по 100 г та розкачати їх. Повинні вийти маленькі піци.
Перебити у блендері помідори без шкірки. Додати цукор, сіль, базилік.
На тісто покласти 70 г соусу, зверху — шматочок сиру та порізані томати черрі. Випікати при температурі 300 градусів 15 хвилин.
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...
Поки на гілочках не з'явилося листя, не проводять обрізання слив, вишень, черешень, персика, аличі, мигдалю і абрикоса. Ці плодові дерева можна обрізати лише тоді, коли вони вийшли зі стану спокою. Якщо ж не прислухатися до цієї поради — пошкодите, пер...