
Шеф "Пекельної кухні" Алекс Якутов поділився рецептом страви, яка може бути як ідеальним сніданком, так і ідеальним перекусом, передають Патріоти України.
Піца Маргарита"
Для дріжджового тіста знадобиться:
борошно 70% - 1 кг
вода — 700 г
дріжджі — 5 г
сіль — 3 г
Для соусу:
помідори — 1 кг
цукор — 1 ч. л.
сіль — ½ ч. л.
базилік — 5 г
сир — 200 г
томати черрі — 100 г
приготування:
Замісити тісто й дати йому настоятися.
Сформувати з тіста кульки по 100 г та розкачати їх. Повинні вийти маленькі піци.
Перебити у блендері помідори без шкірки. Додати цукор, сіль, базилік.
На тісто покласти 70 г соусу, зверху — шматочок сиру та порізані томати черрі. Випікати при температурі 300 градусів 15 хвилин.
Вершкове масло давно має суперечливу репутацію через високий вміст жиру та холестерину. Проте, як зазначають кардіологи, його вплив на артеріальний тиск часто недооцінюють, Патріоти України. За словами доктора Сема Сетареха з Beverly Hills Cardiovascul...
Християни східного обряду 28 грудня за новим стилем вшановує пам'ять Нікомідійських мучеників, яких спалили живцем язичники за віру в Христа. За старим стилем 28 грудня вшановують священномученика Стефана та ченця Трифона Печенігського. Останнього вваж...