Шикарна укладка забезпечена: ТОП-5 лайфхаків для природного об'єму волосся

Шикарне волосся з красивою укладкою – мрія будь-якої красуні. З густим волоссям не потрібно ламати голову про те, як же зробити зачіску об'ємною. У володарів такого волосся об'єм відчувається і без додаткових засобів, головне, щоб голова була чиста, передають Патріоти України.

Але що робити тим, у кого волосся тонке і ламке. В цьому випадку навіть правильно підібрана доглядова косметика не завжди може врятувати ситуацію. В першу чергу обсяг залежить від того, в якому саме напрямку росте волосся. Але кожна красуня може зробити самостійно пишний обсяг. Главред підібрав кілька лайфхаків.

Боковий проділ

Одним з найпростіших способів додати волоссю об'єм стане саме боковий проділ. Така укладка вимагає мінімум часу і з нею впорається будь-яка дівчина. З боковим проділом волосся буде виглядати пишніше, ніж з рівним. Однак не варто очікувати від цього якихось диво-ефекту.

Легке начісування

Щоб така укладка виглядала природно, краще використовувати для начісування зубну щітку. Для цього потрібно розділити волосся проділом і начесати пасма біля самих коренів. Після цього проділ потрібно зрушити на пару сантиметрів убік і знову повторити.

Сушка волосся вниз головою

Про цей лайфхак багато хто не знає, але він дійсно дає ефект. Під час такої сушки потрібно використовувати щітку-брашинг і витягати нею пасма від коренів до кінчиків. Повітря фена в такому випадку краще направити на корені. Після такої сушки укладка стане більш пишною.

Правильні засоби

Якщо ви хочете зробити укладку, то варто вибрати в магазині саме ті товари, які вам знадобляться. Краще не купувати для укладання масла і гелі. Вони досить важкі і не дадуть того обсягу, на який ви розраховуєте. Краще віддати перевагу спреям, мусів і пінок.

Завийте волосся

Якщо у вас тонке волосся без обсягу, то краще не намагатися їх вирівняти. Відмінним варіантом стане завивка. Ви можете зробити пишні кучері, локон, укладку з ефектом пляжних хвиль.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...