Шикарне блюдо замість котлет - потрібно всього 15 хвилин і мінімум інгредієнтів

Вафельні коржі - незамінний продукт для тих, у кого не вистачає ніякого часу на підготовку. За торти з вафельних коржів зі згущеним молоком все зрозуміло. Ну а як щодо ситної гарячої закуски з м'ясом? У нас є прекрасна ідея на цей рахунок. 15 хвилин - швидке частування для сім'ї та гостей готове! Зустрічайте ледачі чебуреки з вафельних коржів, передають Патріоти України.

Швидке приготування - основний козир цього рецепта. Але важливо й те, що порція виходить досить велика. А ще з начинкою можна експериментувати до безкінечності: обсмажені печериці, картопляне пюре, сир із зеленню. У фарш можна додати улюблену зелень, подрібнений болгарський перець, часник, сиру терту картоплю або варений рис.

Інгредієнти

  • Вафельні коржі - 6 шт.
  • Яловичий фарш - 500 г
  • Яйце - 3 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Соняшникова олія - 2 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Хмелі-сунелі - за смаком
  • Молоко - 50 мл

Приготування

У фарш додайте подрібнену цибулину, 1 яйце, сіль, перець, хмелі-сунелі. Ретельно перемішайте.

Кілька ложок начинки розподіліть по вафельному Коржу. Накрийте другим коржем, злегка притисніть долонею. Розріжте сендвіч який вийшов на 6 частин. Аналогічно вчиніть з рештою коржів і фаршем.

Молоко влийте в невелику миску, додайте яйця, що залишилися, перемішайте. Заготовки з фаршем умочіть в яєчно-молочну суміш і смажте з обох сторін на розігрітій сковороді з додаванням соняшникової олії. Час приготування залежить від товщини шару фаршу. Радимо готувати відразу побільше: чебуреки розлетяться в одну мить.

Це варто знати! ТОП-5 продуктів, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі

субота, 20 квітень 2024, 12:15

Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України. На жаль, мало хто з кулінарів зн...

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...